maanantai 28. toukokuuta 2007

Vaihto virkistää

Marmatin ilmeisesti Postissa taannoin vähän liian tarmokkaasti siitä, että "isoja kirjeitäni" oli jätetty rappukäytävään odottamaan, kun en ollut keskellä päivää niitä vastaanottamassa. Tänään olin kotona, kun kuulin postiluukun kolahtavan. Mennessäni postia katsomaan siellä oli lappu, jossa kerrottiin että minulle oli saapunut isokokoinen kirje. Postinkantaja ei enää siis edes yrittänyt tavoittaa minua vaan suosista jätti lapun - no, parempi näin päin, jos ei kerran kultaista keskitietä ole! :D

Kirjeessä minua odottivat vaihtolangat - suurkiitos, Taija! Jokin aika sittenhän kyselin, tahtoisiko kukaan vaihtaa neljää kerää aniliinia Tennesseetä johonkin, kun luovuin lopullisesti siitä kuvitelmasta, että saisin langasta aikaan kesätopin. Taijan kanssa vaihdosta sovimme, ja nyt sain "vastalangat": kolme kerää farkunsinistä bambua ja kerän pinkkiä Tennesseetä:

Lankojen alla oleva korjailtu historiikkikäsikirjoitus kuvausrekvisiittaa. :)

Kävin tänään Tiimarissa, kun viimeisimmässä lehdessä mainostivat luonnonvaaleita kangaskasseja 1 €/kpl - niistä voisi kehittää jotakin myytävää, joka toisi museokaupassa vähän euroja Lapua-Seuralle. No, kasseja oli jäljellä tasan kolme. Niitä oli kuulemma ollut myynnissä yli kuukauden, asiasta vain oli kerrottu vasta nyt. Hohhoi. Niin että totisesti tulee uniikkeja tuotteita!!

6 kommenttia:

 1. En mä nyt meinaa terv.keskukseen! On ennenkin ollut varvas poikki! Ei sitä kipsattu,sitä vain odotellaan,että parantuu sitten kun parantuu:)

  VastaaPoista
 2. Ainakin täällä päin maailmaa kankaisia kasseja saa kaupasta hintaan 0,70€.

  Kiva, että vaihtolangat löytyi :)

  VastaaPoista
 3. Minä olen mennyt aina paikalliseen Prismaan, kun on tullut kangaskassejen tarve. Kassalta olen pyytänyt "100 kpl kangaskasseja, kiitos" Viimeksi kaksi vuotta sitten hinta oli 50 senttiä kipale. Monilla leireillä on niillä askarreltu.

  VastaaPoista
 4. Mä haluaasin sellaasen pairan kun sillä lapualaasella torikauppiahalla telkkaris. Siinä lukoo notta "Siunaa ittes! Pohojaalanen tuloo."
  Mä olen batiikkiväriänny kangaskasseja, mutta Ränkimäellen pitääs olla jotaan ihan muuta.

  VastaaPoista
 5. Kiitos salainen neuleystäväni viimeisestä paketistasi, jonka sain tänään. Se, kuten kaikki muutkin ovat olleet mukavia. Toivon, että ystävyys jatkuu ei niin salaisissa merkeissä.

  VastaaPoista