tiistai 29. toukokuuta 2007

Julkisuutta

Niin on sitten Salainen Neuleystävä tältä erää osaltani ohi. Pia sai tänään viimeisen paketin, jossa tunnustin henkilöllisyyteni (joskin hän oli sen jo aavistanut - typerä Posti, joka yhtäkkiä innostui käyttämään Lapua-leimaa Seinäjoen asemasta!). Hirveän kivaa on ollut! En edes osaa päättää, oliko hauskempi keksiä Pialle yllätyksiä vai odottaa niitä itse Heiniltä. Antamisen ja saamisen ilo oli yhtä suuri!

Kiitos suuri myös kassivinkeistä! Mietin itsekin tuota, että hakisin kangaskasseja ruokakaupasta. Muistelin vain niiden hintaa korkeammaksi... Nyt täytyy tehdä tutustumismatka. Ideoita olisi vaikka lampaat söis, kunhan ehtisi kaiken toteuttaa. Ehkä jotakin museokauppakamaa esittelen täällä piankin.

Tänään olin Vanhan Paukun kulttuurikeskuksessa tapaamisessa ja piipahdin samalla kirjastossa. Matkaan tarttui poistomyynnistä kolme Suurta Käsityölehteä á 0,20 €, sisältävät mm. kaipaamiani kivoja neuletoppien ohjeita.

Sitten lainasin kolme käsityökirjaa. Elsebeth Lavoldin Viikinkineuleet on kiva, Perinneneuleita ihan ok, mutta Lesley Stanfieldin Kauneimmat neulemallit aiheutti suorastaan rakastumiseen verrattavan tunnekuohun. MINÄ HALUAN TUON KIRJAN!!

Vaan ei, nettikaupat julistivat loppuunmyytyä - ja blogeissa ihmiset julistivat viime kuukausien ja vuosien aikana miten olivat löytäneet kirjan alennusmyynnistä. Huoh.

Mutta: jos nyt jollakin sattuisi olemaan näitä tuplaten tahi haluaisi muuten vain luopua omastaan, niin olisin kiinnostunut ostamaan - ilmoitelkaa sähköpostiini kaisantuumooksia miau gmail piste com jos niin onnellisesti kävisi! Kiitos!

5 kommenttia:

 1. Mie oon nähny tuota kirjaa kirjapörssissä ja suomalaises... kummassakin noi 12-15€... et voishan sen vie saadakkin... ite en uskalla luvata haeskella, kun suht harvoin keskustassa... mut jos joku muu?

  VastaaPoista
 2. Kannattaa aika ajoin kurkata huuto.netistä.Vajaa viikko sitten oli 2 kirjaa huudettavana(itse huusin toisen,odottelen postin tuloa kiivaasti)

  VastaaPoista
 3. Miul on kans Elspeth Lavoldin Viikinkineuleet kirjat lainassa ja tuossa on aivan ihania toteuttamisen arvoisia juttuja. :)

  VastaaPoista
 4. Lape, pitää piipahtaa Suomalaisessa kunhan tässä jossakin välissä Seinäjoelle repeäisi - KIP-päivänä viimeistään!

  Tarja, katsastin Huudonkin, mutta ei tietystikään tällä kertaa yhtään tätä kirjaa. Ei edes in English eBayssä! Lohduksi tilasin Ad Libriksestä Neulojan käsikirjan kun siinäkin luvattiin neulemalleja... :)

  HippulatVippulat, olen samaa mieltä! Iski yhtäkkiä himo palmikkosukkiin tai joihinkin...

  VastaaPoista
 5. jos olen pidempää lukenut blogiani, olet varmaan huomannut, että elämme koti-sairaala-tk-sairaala-koti elämää. Mutta kuten aina sanon: jokaisessa asiassa on jotain posivista. Välillä on hieman vaikea sitä hyvää elämästä löytää, mutta aina löytyy jotain positiivista kun oikein etsii.

  VastaaPoista