perjantai 25. toukokuuta 2007

Kaikki loppuu aikanaan...

...armonsa ei milloinkaan.

Tänään kotiin tullessa odotti minua ilmoitus suurikokoisesta kirjeestä - siis ei sentään se kirje enää porraskäytävässä, olisiko huomautuksestani ollut jotakin apua! :) Aavistin, että suurikokoisen lähettäjä saattaisi olla SNY:ni, ja niinhän se olikin. Tällä kertaa ei Tuija ollutkaan kuoressa "lähettäjänä", vaan ihan eri ihmisen nimi. Outoa!

Mutta katsokaa mitä minä sain:

Ihan oma kirja, itse tehty, jossa on nimeni kannessa!! Mitä ihmettä siihen malttaa kirjoittaa, varmaankin vain hyviä ajatuksia...

Ja pahan päivän varalle "ilopillereitä". Niissä oli hyvä tuoteselostekin:


Uskomatonta, että suosikkilistassani on parisataa (lähinnä) käsityöblogia, mutta Heinin Näppituntumaan en ollut tutustunut, en myöskään hänen "muiden kuulumisten" blogiinsa Hippuja! No, se puute on nyt korjattu. Lämpöinen kiitos Sinulle Heini, olet ollut ihan oikeasti maailman paras Salainen neuleystävä!!

Oma SNY:ni joutuu vielä vähän aikaa kärvistelemään. Viimeinen paketti on kyllä valmis mutta lähettämistä lykkään pikkuisen... :)

Kiitokset myös Tuijalle kivan vaihdon emännöinnistä! Haikeaa on, kun tämä nyt loppuu, mutta ehkäpä taas joskus...

4 kommenttia:

  1. Ihana paketti. Kirjaan vaan runoja kirjoittamaan!

    VastaaPoista
  2. joops, on se kyllä vähän haikeaa kun kaikki kiva loppuu. Mut mulla alkoi jo ideoiden virta ehtyä... Kiva, että pidit viimeisestäkin paketista :)

    heini (onpas kiva, kun voi lopultakin kommentoida ihan omalla nimellään!)

    VastaaPoista