torstai 21. joulukuuta 2006

Käsilläkävelyä tai jotain

Eivätkö Step-lapaseni olekin ihanat??

Kyllä, minä tiedän että Step on sukkalanka! :) Mutta minun käteni kuivuvat talvisin niin, että oikean käden rystysen kohdasta iho menee usein vereslihalle, ellen muista jatkuvasti rasvata. Joten ajattelin kokeilla, auttaako Stepin aloe vera- ja jojoba-käsittely minun käsiini!

Näitä oli muuten vaikea neuloa - nimittäin pituuden puolesta. Tein kapeat lapaset tarkoituksella, koska Stepistä tekemäni sukat venyivät päivän käytön jälkeen numeroa löysemmiksi.

Niinpä peukalonpaikan ja lapasen pituuden mittaaminen ei käynytkään ihan niin kuin tavallisella langalla neulottaessa. Vaikka sovitin kättä tumpun sisään, jouduin purkamaan molemmat kärjet 2-3 kertaa ennen kuin pituutta tuli tarpeeksi. Lisäksi lapasista tuli "eripariset" vaikka muka aloitin ne saman värin kohdasta... Mutta haitanneeko tuo mittään!

Riittoisaa tuo Step kuitenkin on, ainakin tällaiselle pikkuihmiselle. 100 gramman kerästä tein sukat itselleni ja ystävän vauvalle sekä nämä lapaset, ja vieläkin sitä jäi! Ja uusikin kerä odottaa...

3 kommenttia:

  1. Tosi nätit on lapaset! Toi lanka taitais olla kokeilemisen arvoista.

    Tatsi

    VastaaPoista
  2. Ehdottomasti kannattaa kokeilla! Sormetkin tulevat ihanan pehmeiksi kun siitä neuloo... :) Hinta on kova, 11€/100g, mutta kuten tuossa sanoin niin on se aika riittoisaakin.

    VastaaPoista