maanantai 20. marraskuuta 2006

Ihanat omat puolukka-Stepini


Taas on syntynyt valmista!

Ihanat ensimmäiset Step-sukkani:Langanhan ostin Tampereelta, kun olen sitä kauan mielitellyt, ja kyllä kannatti. Suloisilta tuntuvat sukat! Se mainostettu aloe vera ja jojoba tuntui pitävän huolta jo neulojan käsistäkin. Oli tosin hauska neuloa näitä ja Teddyä rinnakkain, kokoero oli melkoinen... :)

Kolmosen puikoilla nämä syntyivät, 12 silmukkaa puikolla, malli aivan perussukka. Tuollainen monivärilanka ei mielestäni kaipaakaan sen kummempia koristeluja. Nimesin nämä puolukkasukiksi, sillä tuo hauska punainen pilkutus näyttää siltä kuin jaloille olisi roiskunut puolukkaa.

Tosin päivän käytön jälkeen sukat olivat sen verran löystyneet, että seuraavat teen 10 silmukalla. (Ja jos joku nyt ihmettelee, niin jalankokoni on 35! :)

Lankaa jäi sen verran, että ainakin vauvantossut siitä vielä tulee ja ehkä edes osa uusiinkin sukkiin. Tai lapasiin - luulisi hoitavien öljyjen tekevän hyvää käsillekin?

Toinen Step-kerä on jo odottamassa - kävimme Samin kanssa lauantaina Rustoopuorissa hakemassa minulle varattua Fritidsgarnia, ja Sami sanoi että saan valita tulevan nimipäivän kunniaksi mitä tahansa. Tahdoin ne fritidsit ja lisää Stepiä tietenkin... :D Eikö mulla olekin ymmärtäväinen poikaystävä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti