sunnuntai 9. marraskuuta 2008

Arvonta!

Tajusin säheltäneeni Sukkasadon loppuarvonnan kanssa. En muuten, mutta olen koko ajan julistanut, miten suoritan arvonnan seuraavassa neuletapaamisessa Fionassa ensi keskiviikkona. Muuten hyvä - mutta ensi keskiviikkona olen työhön liittyvässä kokouksessa klo 17 alkaen, enkä missään Seinäjoella!! :( Kyllä harmittaa kun taas jää neuletapaaminen väliin.

Sama tuo, arpoa voin toki ilman neuletapaamistakin, mutta nyt menetin juhlallisuuspisteet... (Toisaalta eilen meidän perheessä oli ihanaa juhlaa riittämiin!)

Lohdutuksena järjestän pitkästä aikaa oman arvonnan täällä Kerällä. Kun tilasin Jujusta Mary Oljen kirjan Suomalaisia sukkia ja muita neuletöitä, tilasin niitä kaksittain. Toinen arvotaan nyt.


Jos haluat osallistua arvontaan, jätä tähän postaukseen kommentti viimeistään ensi perjantaina 14.11.! Jätä kommenttiin nimimerkkisi ja joko sähköposti- tai blogiosoitteesi sekä kerro siinä, mikä postaus Kerällä-blogissa kautta aikain on jäänyt parhaiten mieleesi. Se on voinut jäädä mieleen joko hyvässä tai pahassa, mutta minua ihan vain huvittaa selvittää, olenko kyennyt ikimuistoisiin suorituksiin. :)

53 kommenttia:

 1. Kyllä minulle on parhaiten jäänyt mieleen postaus/postaukset joissa kerroit kihlauksestanne... Ja sitten se, jossa kerroit Tapion kaupan reissustasi.

  VastaaPoista
 2. Minullekin on jäänyt parhaiten mieleen seikkailusi Tapion kaupassa. Siinä kun kuvat tukivat tarinaa niin mahtavasti.

  VastaaPoista
 3. Blogisi on ensimmäisenä lukulistalla, kun huomaan blogilistalla päivityksiä. Aika vaikea on siis mitään yksittäistä postausta nostaa ylitse muiden.

  Ehkä kuitenkin Seinäjoen käsityömessuilta kertonut postaus nousee mieleen ekana, eikä vähiten sen ihanan ruusuhameen vuoksi.

  niemi.kati at gmail.com

  VastaaPoista
 4. Tietysti mä taas osallistun sun arvontaan ,kunon ennenkin ollut onnenkantamoista:) Kuinka ollakaan mulla on jäänyt kaikista parhaiten mieleen se sun Tapion kaupan reissu!!

  VastaaPoista
 5. Tuije muistelee...

  Mieleen painuvin (tällä hetkellä - ei päivää, etten lukisi blogiasi) oli se Tapion kaupan ostosreissu. Siitä tuli niiiin hyvälle tuulelle! Et ole ns. turhan tärkeä ihminen ja tuot iloa arkeen. ;D

  tuija.rautanen at luukku.com

  VastaaPoista
 6. Tapion kaupan reissusi on jäänyt mieleen.Käyn lukemassa aina kun päivittyy,monipuolinen ja mielenkiintonen blogi.Jatka samaan malliin.

  VastaaPoista
 7. Ensimmäisenä tuli minullekin mieleen se Tapion kaupan ostosreissu, mutta se reissu, jossa me oltiin Tikkuajien porukalla. Siis se kerta, kun Intsu teki sen kuuluisan havaintonsa ;D

  VastaaPoista
 8. Minulla on jäänyt mieleen juttu kahvipussikasseista, Minä innostun, taisi olla postauksen nimi. Se oli aivan hervoton. Pitää harkita tarkoin uskallanko ruveta moiseen puuhaan, ainekset ois jo kasassa :)

  VastaaPoista
 9. Tapion kaupan reissu kyllä, mutta myös se, missä esittelit jotain neulomustasi "Ylihärmän kansallispuvussa" ts. tuulipuvun housuissa ja korkkareissa :-).

  VastaaPoista
 10. Tapion kaupan reissu tuli minullekin heti mieleen, kun luin, mitä pitää kommentoida! :-)

  VastaaPoista
 11. Minä en yleensä osallistu arvontoihin, mutta HALUAN tuon kirjan itselleni, joten tähän on pakko osallistua! :)

  Eikös se nyt ole sanomattakin selvää, että se sinun vierailusi Tapion kaupassa on jäänyt lähtemättömänä jokaisen tämän blogin lukijan muistin syövereihin... ;)

  VastaaPoista
 12. Mulla on jäänyt mieleen postaus, jossa esittelit veljesi tuomia lankatuliaisia "naapurista". Katsoin silmät pyörinä kun aina vaan tuli uusia lankakuvia. Niitä lankoja taisi olla monta muovipussillista, jos oikeen muistan. Tämä on mukava muisto, mutta oon kyllä AIKA kade sulle, kun sulla on aina niin ihania lankoja. :) ;)

  VastaaPoista
 13. Pitää osallistua arvontaan, vaikken oikein kykene nostamaan mitään ylitse muiden. Olen aika tuore lukija, ja tykkään. Tykkään muuten tuosta kirjastakin! Mulla on tosi vanha kappale lainassa kirjastosta just.

  VastaaPoista
 14. Heippa! Päätin nyt ensimmäisen kerran kommentoida tänne ja osallistua arvontaan. Mullekin on jäänyt mieleen Tapion kaupan reissu -- oli niin hurjan hassu :)

  VastaaPoista
 15. En osallistu arvontaa vaan arviointiin. Mun mieleen on eniten tehnyt vaikutuksen se, kun sinä käsitöissä teet, mitä tahdot.

  VastaaPoista
 16. Mielessäni on monta hyvää juttua. Nuo pääkaupungissä käyntien kuvaukset ovat hyviä. Samankaltaisia ajatuksia on varmaan monella muullakin.

  VastaaPoista
 17. Voi minäkin haluaisin tuon kirjan, joten osallistun kisaan! ;D Ja heti nousi mieleeni juttusi Tapion kaupassa käynnistä. Siinä oli sekä kuvat että tekstiosio niin mainiot, ihan tuntui kuin olisin ollut mukana. :) Silloin päätin, että tuonne pitää minunkin päästä. Ja joskus vielä...

  VastaaPoista
 18. Minun mieleeni on jäänyt tulliseikkailusi, sillä itsekin ajattelin tilata jotain ulkomailta, mutta en vielä ole rohjennut... Seuraan blogiasi säännöllisesti ja ihmettelen energisyyttäsi.
  Tarjas

  VastaaPoista
 19. Heips, Minulle on jäänyt parhaiten mieleen kirjoitus Tapion kaupan reissustasi. Olen vasta tänä syksynä löytänyt tieni blogiisi, joten en ole kaikkia arkistoja lukenut. Mukavaa käsityösyksyä!

  VastaaPoista
 20. Hei!
  Blogiasi olen seurannut niin vähän aikaa että en osaa sanoa mikä on jäänyt mieleen. Mutta positiivinen otteesi elämään oli se joka saa minut palaamaan aina uudestaan!
  T.PäiviK

  VastaaPoista
 21. Vierailusi tapion kaupassa on ensimmäinen loistava postaus mikä tulee mieleen, se oli loistava ja hulvaton. :D

  VastaaPoista
 22. Tapion kaupan reissusi tulee ekaks mieleeni:)
  En ole kauaa "tuntenut" sinua, mutta nyt olet suosikeissani ja vierailen täällä aina, kun päivittyy:)

  VastaaPoista
 23. En osaa sanoa mitään erityistä.. mieleen jää monesti kestojutut, siteet ja rätit..

  VastaaPoista
 24. Tapion kauppa ja Jahvat tulloo tulevat ekoina mieleen.
  pimaraja at gmail piste com

  VastaaPoista
 25. Muistan moniakin postauksiasi, mm. kihlauksesi ja uudesta kodistasi kertovat tarinat, samaten langat, joita sait Venäjän tuliaisena ja neuleet niistä. Viime aikaisista jutuista muistan ihanaisen mustan hameen, jonka ostit.

  VastaaPoista
 26. Aina ensiksi blogistasi tulee minulle mieleen keltainen. Olet kutonut paljon keltaisia juttuja ja vaikutat itse niin aurinkoiselta ihmiseltä! Mieleen painuvin juttusi mielestäni on se kun huovutit sitä suurta vihreää villatakkia. Tai siis ennen huovutusta se oli todella suuri...

  VastaaPoista
 27. Saako mainita kaksi? Tapion kaupan matkakertomuksen kuvat olivat ihanoita ja tämä tuore juttu neuleromaanin saamasta palautteesta kustantajalta.

  VastaaPoista
 28. Mulla on lyhyt muisti.
  Parhaiten muistan postauksen japanilaisista väreistä koska olen joskus opetellut vähän japania.

  VastaaPoista
 29. Jatkan samalla linjalla kuin moni muukin; se Tapion kaupan kuvareportaasi on unohtumaton!!! :D

  VastaaPoista
 30. Kihlauksenne ja Tapion kaupan vierailu ovat mielessäni parhaiten!

  VastaaPoista
 31. vaikeaa on mitään nostaa ylitse muiden, mutta olen silti samoilla linjoilla muiden kanssa: Tapion kaupassa käynti!

  VastaaPoista
 32. No en minäkään oikein osaa nostaa mitään ylitse muiden - kun kautta linjan on mukavaa luettavaa - mutta minä olen aina ihaillut sinun niitä hameitasi, varsinkin sen oranssi villahame oli ihana!

  VastaaPoista
 33. Tapion kaupan ostosreissu on jäänyt minullakin mieleen! Ehkä siksi, että se oli ensimmäinen postaus kun tänne eksyin ja jäin sitten jumiin. :D

  VastaaPoista
 34. Hetken mietin, että mikä postaus nousee mieleeni. Ja mieleen tuli kuva, jossa oli runsaasti vihreätä. Postaus oli yksi niistä postauksista, jossa esittelit Novitan Huopasesta ja huovuttamaasi vaaleanvihreää kevättakkia. Muistikuvissa on, että ennen huovutusta se takki oli valtavan kokoinen. Ja arvontaan osallistun mielelläni.

  VastaaPoista
 35. Hih, Tapion kauppareissusi minullekin tuli heti ensimmäiseksi mieleen =)

  VastaaPoista
 36. Tapion kaupan kuvareportaasi :D Ei mahda mitään, nauroin ihan vääränä sitä hyväntuulisuutta katsellessani :)

  appalanda at hotmail piste com

  VastaaPoista
 37. Hei,
  uusi kommentointiyritys (olen siis vasta aloittelija tässä blogimaailmassa).
  Olen löytänyt sivusi vasta tämänsyksyisen sukkasadon kautta (KIITOKSET VIELÄKIN EMÄNNÖINNISTÄ - OLI KIVAA !!!),
  joten kovin paljoa en ole sivujasi seurannut, mutta kuten muihinkin myös minuun vierailusi Tapion kaupassa teki suuren vaikutuksen; ilmeesi olivat niin ihanat, tiedän miltä tuntuu ja nyt kuvista näin miltä se näyttää...

  VastaaPoista
 38. Kyllä se sun viimesin Tapionkauppareissu täälläkin on parhaiten mieleen jäänyt, siinä kun oli kuvaa kuvan perään ja juttua niin, että se oikein oikeasti nauratti :D

  VastaaPoista
 39. No se kerta jäi mieleen, kun ostit "kallilla rahalla" (et siis ostanut kierrätettyä tai saanut kierrosta, vaan ostit ihan kaupasta ja kallista) ne Eccon kengät. Siksi jäi mieleen, kun ite oon vaikeajalkainen ja kahdet Eccot on jääneet käyttämättä kun ne ei kerta kaikkiaan sovi mun jalkaan. Mutta sen piirteen huomaa vasta horvin aikaa käveltyä - ei siis kaupassa.
  Helpotti, etten oo yksin näine jalkoineni.
  Terveisin Katri, kengännumero sievä 43.
  katkoiv@gmail.com

  VastaaPoista
 40. Haluan voittaa tuon kirjan!

  Kaikki muutkin muistavat Tapion kaupan. Minä jäin miettimään sitä tullitapausta joksikin aikaa. Haluaisin tilata kaukaa sitä sun tätä, mutta mitäs jos tuleekin yllättäviä kuluja. Tai jos posti ei tule perille...

  VastaaPoista
 41. Tapion kaupan kuvareportaasi on jääny mieleen - hurttia huumoria, ihania ilmeitä ja hyviä selityksiä (tutulta kuulostaa...) :) Niin ja Jahvat tulloo -otsikko ei sitten millään unohdu, aina kun näen sun blogissas keltaisen neuleen, niin "jahvat tulloo", en voi sille mitään...
  Sun tekstiä on mukava lukea, persoonallinen ote näkyy :) Keep on going!

  VastaaPoista
 42. Uusi kävijä olen miekii, mutta nyt sitten käynkin säännöllisen epäsäännöllisesti. Tuo Tapion kaupan reissu oli kyllä mainiota luettavaa, ihanan "sujuva kynä" siulla! Stressitöntä joulun alusaikaa!!!

  VastaaPoista
 43. Voi, mäkin haluaisin niin kovasti voittaa tuon kirjan.

  Mulle on jäänyt mieleen monetkin jutut, joista on aika vaikea valita vain yhtä. Päällimmäisenä on nimittäin se kaisamaisen hersyvä TAPA kirjoittaa kaikenlaisista asioista. Osaat tehdä vastoinkäymisistä melkeinpä taidetta! Tiedän kyllä, että kuulostan aika vahingoniloiselta ihmiseltä, kun nyt tunnustan toisenkin kerran hekotelleeni täällä ruudun takana Kaisan käsityö- ja muillekin kommelluksille. Mm. kertomus teidän muutto-operaatiosta oli aika läkähdyttävä - tosin se taisi olla tuumooksissa, kun nyt tarkemmin ajattelen.
  Käsityöaiheista ihan ekana muistan sun lapashuovutuskokeilut, jotka taisi olla vielä siellä vanhassa vuodatuksen blogissa. Niitä luin niihin aikoihin, kun Lapaskuu starttasi ekan kerran. Jäit silloin mieleen :).

  On sulla Kaisa sana hallussa!
  Kiitos kivasta blogista ja se kauan eläköön!

  VastaaPoista
 44. mä muistn kun joskus näytit kangas-aitassa otettuja neulekuvia värikkäiden lankahyllyjen keskellä. heti teki mieli päästä käymään siellä joku kerta. :)

  VastaaPoista
 45. Nyt mennään kyllä sääntöjen ja annettujen ohjeiden rajamailla, mutta parasta ihan viime aikoina oli että menin lukemaan Bettysi (eli parasta on linkki siihen tuossa sivussa). :) Se oli kerrassaan ihana ja tykkäsin siitä hurjasti! Oli tarkoitus lukea vain vähän ja säästellä sitä neulomishetkille tähän koneen ääreen - mutta tempasinpa sitten huomaamattani koko tarinan kertahotkasulla. :) Kiitos siitä. Betty maailmalla on nyt kesken ja totesin, että pitäähän ne innoittajatkin on lukea.

  Lisäksi on pakko mainita, että olet kaikenkaikkiaan niin söpis tyyppi, että juttujasi lukee aina ilolla. :) Sinussa on sellaista kivaa avoimuutta, ja se varmaan tekee osaltaan kirjoituksistasi mieluisia.

  VastaaPoista
 46. Kyllä se on se Tapion kaupan reissu! Miten seisot siellä hyllyjen välissä ja pohdit mitä ottaisit! Aikuisen naisen karkkikauppareissu...

  VastaaPoista
 47. Mulle on jäänyt se postaus, missä olit Kokkolassa Satu H:n kanssa. Varmaan siksi on jäänyt mieleen kun sut livenä tapasin.

  VastaaPoista
 48. Se Tapion kaupan raportti oli ihan älytön! Hulvaton! Se on kyllä jäänyt mieleen!

  ilu

  VastaaPoista
 49. Parhaiten on jäänyt mieleen käsityömessujen ruusu-hame postaus. Se on aivan ihana vaate!!

  VastaaPoista
 50. Mä muistai ikäni sen sun Tapion kaupan reissu jutun. Senkin vuoksi kyllä, että olin just edellisenä päuvänä käynyt siellä itse. Juteltiin Tapion ja rouvansa kanssa sukkasadosta ja vonkasin ohuita sukkalankoja tarjoukseen. Taisin tulla siinä maininneeksi, että Kaisa sitä sukkasatoa emännöi ja on tulossa huomenna teillä käymään. (Sen olin täältä blogistasi lukenut). Enpä olisi kyllä arvannut, että tunnistavat :). Tuhannet kiitokset muuten siitä emännöinnistä. Oli tuottoisa sodonkorjuu!

  VastaaPoista
 51. Parhaiten mieleen on jäänyt postaus kihlauksestanne :)

  VastaaPoista
 52. Mukana!
  Nyt kyllä meinasi mennä mehu väärään kurkkuun tuosta Fionan napista, aika fallistinen layout.. (köh).

  VastaaPoista