maanantai 26. marraskuuta 2007

Minä arvasin sen!

Minun SNYni piilotteli sitten itseään ihan viimeiseen asti, kuten perjantaina kerroin. Tänään vihdoin saapui viimeinen paketti - sillä paketti se oli jälleen!

Sisällä oli pipityyny, jonka voi joko lämmittää tai jäähdyttää ja laittaa kolotuksen päälle. Lisäksi aivan mainiot puiset puikkojenpidikkeet. Mistäpäs tiesit että minullakin on ongelma töitä kuljettaessa?


Lisäksi oli loppuosa perjantain kirjeestä. Siinä vihdoin paljastui tämän mainion SNYni henkilöllisyys - hän on Rouva Oranssi!

Sen verran rehentelen, että minäpäs arvasin! Minäpäs arvasin!

Mikään vihje ei sitä paljastanut, eipä edes se oranssi lanka, jota sain sekä sukissa että rannekkeissa. :) Rouva Oranssi ilmaantui kommentoimaan blogiani syksyn aikana, mutta ajattelin vain että Sukkasato toi hänet, kuten muitakin uusia lukijoita. Kun SNYni ilmaisi olevansa mukana Sukkasadossa, en sittenkään tajunnut kuka hän voisi olla!

Sitten SNYni jätti tänne kerran kommenttia, että jokin huovutusjuttu tuli koneesta mutta tahtoo sinne vielä uudelleen. Samana iltana suosikkilistaani läpi käydessä luin Rouva Oranssin blogista, että hän oli huovuttanut jotakin SNYlleen, mutta siihen johonkin oli tullut reikä ja pitää vielä korjailla. Aloin aavistaa jotakin, ja aavistin siis oikein.

Kiitos ystävyydestäsi, Rouva Oranssi! Olen nauttinut mahdottomasti kekseliäistä ja osuvista yllätyksistäsi sekä huumoristasi! Tässä vielä vähän kertausta.


Elokuun alussa sain ensimmäisen pakettini, josta kerron enemmän täällä. Se sisälsi ihanan virkkauskirjan, sukat ja kaksi virkkuukoukkua.

Seuraavaksi sain syyskuun lopussa valtaisan nyytin. Sisällä oli sukkalankoja, sukkaohjeita, Aloe Vera -huulirasva (on muuten nykyään lempparini!), rannekkeet, metallikortti ja sylillinen lakua!

Jo muutaman päivän kuluttua, lokakuun alussa sain ensin kirjekuorellisen teetä sekä uuden neulelehti Sabrinan irtonumeron.


Lokakuun puolivälissä minulle selvisi SNYni oikea nimi - joskaan se ei mitään hyödyttänyt, kun blognimi ei paljastunut!! Täällä kerron lisää tuosta upeasta Socks Socks Socks -kirjasta, jonka hän oli tilannut minulle Book Depositorystä.

Ja perjantaisista kahdesta paketista voittekin lukea tuosta edellisestä postauksesta.

Kerron lisää omasta ystävästäni, kunhan hän ensin saa käsiinsä paljastuspaketin. :) Mutta jo valmiiksi lämpöinen kiitos sekä Rouva Oranssille että SNY-emännälle. On ollut mahdottoman kivaa!

2 kommenttia:

  1. minäpä arvasin tänään kun näin sellasen pupun yhessä toisessa blogissa niin että rouva oranssi on sun sny! :)

    VastaaPoista
  2. Moi vaan ihan omalla 'nimellä'! Onneksi paljastuin ihan loppuvaiheessa, eikös se olekin hauskaa, kun saa arvata...

    Satukin bongasi Teisalta samanlaisen Legsin kuin sinulle tein. Siellä sen sisko siis seikkailee - jopa samanlaisessa huivissa.

    VastaaPoista