torstai 27. syyskuuta 2007

Oli joulu ja juhannusaatto

Laulu ei mene ihan noin, mutta ainahan sitä voi parannella!

Tänään olin juuri kotiutunut vaiherikkaalta museo-opastukselta, kun postityttö (lapuissa luki "Tiina") pudotti luukustani mainosten ohella kaksi lappusta suurista kirjeistä. Reippaana en sännännyt heti postiin, vaan vähän siivosin. Mutta sitten...

Voi tätä minun SNY:täni!!!! Millainen ideapankki hän on!!!! Katsokaa nyt (sarjassamme "salamatta otettuja kuvia jotta värit muka tulisivat oikein"):


SNY oli ottanut teemaksi Sukkasadon ja lähetti kaksi kerää Regian itseraidoittuvaa sukkalankaa sekä nipun lontoonkielisiä sukkaohjeita ja vielä sanastonkin niitä varten! Tavoitteenasi on aivan selvästi saada minut kokeilemaan uusia asioita. Eikä epäilystäkään, ettenkö myös kokeilisi! Heh, antoi vielä luvan toimittaa lankoja eteenpäin jos ovat minulle liian räikeitä... Se oli muistaakseni Fabelia jota moitin, Regiaa en ole kokeillut! ;)

Tämän kaiken lisäksi paketissa oli ihanainen nalle-magneettikortti sekä söötit ja ihan minun väriseni rannekkeet. Ihanat, ja jälleen - mikä idea! Löytyi myös oikealla näkyvää Aloe Vera -huulirasvaa (olen syksyin ja talvisin huulirasva-addikti, mistäs tiesit?) ja - joo, on se sitä. Lakua. 358 grammaa, minä laskin. (Tämä määrä sitä oli siis kuvanottohetkellä. Ei ole enää... Kummaa tuo laku, häviää joutuessaan tekemisiin ulkoilman kanssa. Toisaalta - palautti kadonnutta ruokahaluani, joten ei sovi valittaa! :) Ei kourallinen vaan sylillinen erilaisia lakupötköjä, joista osaa en ole ikinä ennen edes maistanut.

Melkein kaikista mukavinta oli kuitenkin saada ihan oikea kirje, jossa SNY kertoili paketin taustoista ja kehui minua - kiitos, oikeasti lämmitti mieltä kuulla, etten ole "mikään pliisu mimmi"! :D Jopa kirjepaperi oli aiheen mukaisesti koristeltu sukka-aiheella.

KIITOS SNY! Tämä on aivan ihanaa hemmottelua!

Entäs se toinen iso kirje? No sehän tuli Lankakauppa.comista, joka muisti tilaamillani Noroilla... Ei valittamista, tein ja maksoin tilauksen lauantai-iltana ja nyt ovat langat käsissäni! Mielenkiintoista niitä onkin käpäillä. Karheampia ovat kuin kuvittelin, vaikka silkkiä on "vain" 45 % ja kidmohairia yhtä paljon + karitsanvillaa 10 %. Nyt muuten hiukan tajuan, mikä on se silkin tuoksu josta aina puhutaan...

Käyttötarkoitus on näille valmiina uusimmassa Knittyssä, joskin Mr. Greenjeans on vähän liian arkinen nimi tällaiselle materiaalille... Kuten huomaat, SNY, olen jo uskaltautunut nuuskimaan niitä lontoonkielisiä!

Kaiken huipuksi muistin ostaa postista viimein kivan mapinkin, jotta saan kaikki neuleohjeeni järjestykseen. Aina välillä näitä hyviäkin päiviä!

5 kommenttia:

 1. Ihanan paketin sait! Ei muutakuin sukkailemaan vaan! Olipa lankakaupalla nopea toimitus, ja nuo Norot,, huoh!

  VastaaPoista
 2. Do Dii! Mä kun maksoin siitä, että ne tulee kirjeenä eikä pakettina, ettei sun tarttis hakea postista. Höh. (Hanki isompi luukku, heehee!)

  Kiva kun ilahduit! Ensi kuussa jotain muuta...

  SNY

  VastaaPoista
 3. SNY, ei auta isompi luukku! ;) Olen pari kertaa käynyt postissa valittamassa, kun isoja kirjeitä (mm. lankatilauksia) on jätetty rappukäytävään jos en ole ollut kotona. Nykyään postinkantajat eivät enää vaivaudu edes yrittämään - olin kotona kun luukku kolahti, ja jos olisin ollut ilkeä, olisin juossut postinkantajan perään ja kysynyt sitä kirjettä... Todennäköisesti ei ollut hänellä edes mukana... :(

  VastaaPoista
 4. Noin paljon lakua! Nam! - Ei niillä ole yleensä mukana niitä kirjeitä. Ja meillä ainakin on niin, että jakavat lapun että isokokoinen kirje, noudettavissa postista huomenna. Jakelu on eri paikassa kuin postitoimisto. *mutinaa*

  VastaaPoista