perjantai 23. marraskuuta 2007

Voi sitä SNYtä!!

Eilen sain pakettikortin - viimeinen paketti Salaiselta Kirjaystävältäni! Minun ystävänihän oli Prognoosi. Sairastumisen vuoksi paketti tuli nyt - mutta olen kyllä nolo kun jouduit itseäsi rasittamaan sillä! Kiitos!

Ajattelin hakea paketin vasta tänään, kun muutenkin olin liikenteessä, ja viedä samalla oman SNY-pakettini postiin. Tänään sitten postipoika tiputti luukusta ilmoituksen kahdesta isokokoisesta kirjeestä. (Tiedän että se oli postipoika, koska postitäti olisi tuonut ne kirjeet minulle kotiin.)

Niin että lopulta tulin postista kotiin kolmen paketin kanssa! Prognoosin ihanaisesta kirjaystäväpaketista voitte lukea Tuumooksista. Kaksi isokokoista kirjettä puolestaan olivat SNYltäni.

Avasin ensimmäisen. Uskomatonta... Neljä kerää vihreää Lanettia, rasia Pandan Suklaalakurakeita joita olen monesti kaupassa katsellut - ja lappu, jossa kerrottiin kirjeen olevan toisessa paketissa. (Pikku kissa Veikeä ei tullut paketin mukana. Se vain halusi kuvaan.)Avasin sitten toisen paketin. Kerä Tennesseetä, kerä Sisua (en ole muuten aiemmin ikinä omistanut Sisua!), kourakaupalla nameja ja aivan ihana huovutettu legs-ötökkä!! Sami nimesi sen heti pikku Nipsuksi.


Ystäväni saatekirjeen mukaan pikku Nipsu on vähän ujo ja talvisaikaan viluinen. Siksi sen harteilla on lämpöinen Ziinan Kevät-huivi... Nipsu on aivan ihana! Tahtoo ohjeen!


Ja tässä siis koko saalis. Sylillinen lankaa, sylillinen namia, Nipsu ja kirje...


Ai mitä? Että kukako minun SNYni sitten oli? En minä tiedä!

Sillä hän kyllä pitää salaisuuden viimeiseen asti. Pitkän ja hauskan kirjeen lopussa ei ole allekirjoitusta, ainoastaan maininta, että sivu 2 postitetaan tänään. Siis ihan uskomatonta - ja ihan mahdottoman hauskaa! Kiitos SNY!

3 kommenttia:

 1. ihanaa postia olet saanut. :) oisko tuon pupun ohje kasil'sin blogista?

  VastaaPoista
 2. Ihan on Ullan Legs-pupun ohjeella tehty. Tuli vain pieniä reikiä, kun huovutin sisävanun kanssa, ja siksi sitä on myös neulahuovutettu lopuksi päältä.

  http://www.ullaneule.net/0105/legs.html

  Kiva kun tykkäsit.

  SNY

  VastaaPoista