torstai 22. marraskuuta 2007

Maailman lyhyimmät 4 kk

En millään meinaa uskoa, että tämän syksyn SNY-kierros on loppumassa! Vastahan se alkoi. Mutta kai se on niin, että kun elämässä tapahtuu, niin aika kuluu vauhdilla...

Pakkasin tänään viimeisen paketin omalle SNYlleni.


Seinäjoen käsityömessuilta ostamani koristesydän-tarvikepaketti, 4,5 mm kulta-addit, suklaakalenteri ja kissainen 3d-joulukortti. Toivottavasti on mieleen. Harmittaa että muut paketit jäivätkin kuvaamatta, mutta onneksi voin linkittää ystäväni blogiin sitten kun hän tietää kuka olen.

Olen joutunut vähän sumplimaan lähetysten kanssa, kun julistan kummassakin blogissani kotipaikakseni Lapuan. Piahan sai minut keväällä kiinni, kun en tajunnut että vaikka kirjepostin leimassa lukee Seinäjoki, pakettitarrassa lukee Lapua... Niinpä olen vienyt lahjoja postiin Seinäjoella käydessäni tai Samin kotipaikkakunnalla. Välillä juoniminen kävi vähän rankaksi, sillä lähetin kaksi pakettia kuukaudessa...

Omaa viimeistä SNY-pakettiani odotan mielenkiinnolla. En ole tietoisesti yrittänyt selvittää ystäväni henkilöllisyyttä, mutta pikkuisen arvailuja on - jännä nähdä osuinko oikeaan!

5 kommenttia:

 1. Samanlaista postileimajuonimista on harrastettu täälläkin - ensimmäisen postitin Tuurista, toisen kotiKeuruulta, mutta postin rouva löi käsin oikein epäselvän leiman ;) Kolmannen piti lähteä Turusta, mutta unohdin, joten pysähdyin matkan varrella Orituvassa eli varmaankin Tampereen leimat. Ja viimeisessä tietysti Keuruu.

  VastaaPoista
 2. Kaisa, blogiini jättämääsi kommenttiin liittyen. Toivon, että saat suostuteltua äitisi opettamaan rukilla kehruuta. Olisihin se todella sääli, että tällainen aikaisemmin sukupolvelta toiselle siirtyvä taito kohdallasi katkeaisi, varsinkin kun sinulla olisi halukkuutta opetella tuo taito. Kerro äidillesi, että pikku-Pia Espoosta toivoo, että saisit mahdollisuuden opetella rukin käyttöä hänen opastuksellaan.

  VastaaPoista
 3. hih, täälläkin harrastettiin postileimajekkuilua ja läheteltiin postia sieltä sun täältä. :)

  VastaaPoista
 4. Postissa on loputkin. Odota, tulee...

  Hippusen vielä salainen

  VastaaPoista