perjantai 3. elokuuta 2007

Ensimmäinen paketti!

Tätä päivittämistä tulee nykyään niin ettei ehdi kuin päivitellä... :)

SNY on alkanut!! Tänään postin mukana tuli pakettikortti - mikä loistava ajoitus, kun koko ensi viikon olen poissa kotoa! Onneksi olin muutenkin lähdössä postin suuntaan...

Ensinnäkin itse paketti oli kaunis. Olen aina ihaillut Postissa noita kauniita "valmiskuoria"! (Tässä tietysti nurja puoli esillä, etteivät minun ja SNY-emännän yhteystiedot paljastu. :)


Ja mitäs sieltä löytyikään... Uskomatonta!!!!

Ensinnäkin Pauline Turnerin Virkkaajan käsikirja. Selkeä, kaunis, täynnä ihania ohjeita! Virkkuukoukut kokoa 4 ja 2,5 (uskotko SNY ettei minulla ole noita kokoja - ja että varsinkin tuollaisen pienemmän koukun hankintaa olen harkinnut!), ihana sukkapari (onko Hepsin ohjeella tehty? aivan syötävän söpöt ja pehmoiset!) ja kaunis kortti, jossa SNY kivasti kertoo tämän kirjan olleen hänelle avuksi virkkauksen polulla ja vihjaa että se voisi innostaa minuakin. :D


Tämä kuva sukista on hivenen epätarkka, mutta tässä värit näkyvät suht oikein... Kun kysyit, niin pikkuriikkiset löysät, mutta se ei haittaa sisäsukissa. Ihanat, ihanat!

Olen ihan häkeltynyt tästä ihanasta paketista. Kiitos sinulle SNY!

3 kommenttia:

 1. Minäkin sain ekan Sny paketin on tämä ihanaa. Kiva paketti sinullakin. Toivottavasti Päijät-Hämeen reissusi sujuu hyvin.

  VastaaPoista
 2. En vain osaa tehdä pientä sukkaa! Oma takakäpäläni on kokoa 40-41...

  Hepsin ohjeella on. Hyvin bongattu. Kiva kun kelpasi. ;-)

  Olin vähän kärsimätön aloittamaan lähettelyä, mutta myös huomasin, ettet pääse ensi viikolla postiin käymään ja toivoin, että paketti ehtisi. Hyvä näin.

  Salainen

  VastaaPoista
 3. tosi kivan paketin oot saanut! mulla on kans tuo kirja ja tykkään kyllä. :)

  VastaaPoista