torstai 18. lokakuuta 2007

Nyt pitää äkkiä ladata kuvia...

...ennenkuin Blogger taas lakkaa toimimasta.

Tässä siis erittäin surkea "siipikuvayritelmä" Revontulesta. Yrittäkääpä itse parvekkeella itselaukaisijalla, kun aurinko vastavalottaa minkä ehtii... :)

Mittoja en ottanut, mutta iso se on.Joskus kauan sitten kerroin täällä Kevät-huivista, jonka olin tehnyt itsekoolaamastani Bambinosta. Tuolloin joku kyseli enemmänkin kuvia. Niitä ei ole tullut, syystä että hätäilin Kevään pingotuksessa tai paremminkin pingotuksesta ottamisessa ja se ei asettunut kunnolla.

Niinpä nyt, kun pyyhkeet joka tapauksessa olivat lattialla levällään, kylvetin Kevään uudelleen ja jätin sen rauhassa pingottumaan. Kuva ei ole esteettinen (hieno naulakko mulla, eikö? :) mutta näkee siitä ehkä jotakin...

9 kommenttia:

 1. KAuniitahan ne ovat! Punainen on sinun värisi.

  VastaaPoista
 2. Todella kauniit huivit, tuo revontuli on aivan ihana yksivärisenäkin. Oliko vaikea? Onnistuuko siinä tällainen tumpelo?

  VastaaPoista
 3. Ei vitsi, miten sä voit olla noin nopea... Täällä sitä vaan nyhrätään samaa sukkaa päivästä toiseen. Toi Revontuli on kyllä upea, se on mullakin "tahtoo tehdä"-listalla. Tällä vauhdilla se valmistuu joskus ensi vuosikymmenellä...

  joo, olen vähän kade. On se niin hieno!

  VastaaPoista
 4. Voi kun toi punainen huivi on todella ihana. Huivissa siis pingotus on erityisen tärkeää. Pitää laittaa mieleen kun itse aloitan revontulihuivin. On se kaunis yksivärisenäkin. Ihgu huivi.

  VastaaPoista
 5. Nyt sä olet kyllä mua aimon harppauksen edellä noissa huiveissa ;D Ja Revontuli täyttää varmaan kaikki sun ihanan huivin vaatimukset. Kaunis se kyllä on!

  VastaaPoista
 6. Tosi hiano tuo sun Revontuli! Se näyttää yllättävän hyvältä yksvärisenä. ELi taas lisääntyy tää mun "tekemättömien" lista :)

  VastaaPoista
 7. Kaunis!
  Tai siis kauniita molemmat.
  Mukavaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 8. eikä, sulla on tuo revontulikin jo tehtynä! ite en oo saanu ees vielä lankoja hommattua. :) saa nyt kyllä sitten nähä onnistunko ees koko huivissa, pelottaa tuommoset kaaviot ja systeemit kun en oo neulottua kolmiohuivia ennen tehnyt..

  VastaaPoista