tiistai 16. lokakuuta 2007

Väärin pingotettu mutta ihana

Siis ei voi olla totta. Onneksi latasin nämä pingotuskuvat jo aiemmin Bloggeriin, joten saan nämä julki. Mutta uusia kuvia ei saa taaskaan ladatuksi, eli vaivalla ottamani (huono) "siipikuva" jää teiltä nyt näkemättä! Kohta tässä pitää vaihtaa Bloggerista takaisin Vuodatukseen...

No, mutta katselkaa nyt näitä pingotuskuvia sitten. Diilasin Annelta ihanaa liukuvärjättyä vironvillaa viime viikon alussa, mutta en mitenkään malttanut odottaa sitä päivää jonka sen matka postissa kesti. Oli pakko päästä aloittamaan Revontuli heti! Olinhan sen takia odottanut Ullaakin kuin kuuta nousevaa.

Onneksi olin viime talvena hamstrannut viininpunaista Woolia aikomuksena neuloa pusero. Pusero jäi tekemättä ja langat vaivaamaan, mutta nyt niille löytyi erinomaista käyttöä.


Woolia kului alun viidettä kerää, eli noin 210-220 grammaa 5,5 mm bambuilla neulottuna. Niin tohkeissani olin, että neuloin keskisilmukan koko ajan oikein - niin olen neulonut sen myös nyt aloittamassa vironvilla-Revontulessa - huomasin vasta Annen tekemää ohjeen englanninnosta lukiessani sanan "purl". Hm, lukutaito olisi kova sana!


Tässä näette syyn otsikkoon. Huivi valmistui myöhään lauantai-iltana, ja halusin sen heti pingottumaan. Olimme sunnuntaina lähdössä Samin luo, niin että huivi saisi vallata rauhassa olohuoneen lattian.

Nostettuani Revontuleni huuhteluainekylvystä kello oli jo paljon. Ja minä inhoan pingottamista. Enkä mitenkään jaksanut hakea muutaman metrin päästä makuuhuoneesta huivin ohjetta, vaan pingotin oman pään mukaan. Huomasin vasta aamulla, ettei Annen alkuperäisissä huiveissa suinkaan ole noita pikkusakaroita, vaan ainoastaan isot. Lukutaidon lisäksi myös näkökyky olisi kova sana.

Mulla olisi täällä paljon muutakin valmista näytettävää, mutta kun Blogger ei niistä tykkää niin ehkä myöhemmin. Höh.

Mutta neuletapaamisessa olleille tiedoksi: kyllä pikku fiestan valot pelasivat ihan koko kotimatkan!

10 kommenttia:

 1. Tuo huivi on kyllä niin kaunis, että olipahan vaikka miten päin pingotettu, niin kyllä sitä passaa esitellä. Upea:)

  VastaaPoista
 2. Todella kaunis huivi! Siis aivan ihana! Ei tuollaisia saa esitellä, kun täällä pitäis puurtaa tylsää suurta perussukkaa...

  VastaaPoista
 3. ei tuossakaan pingoituksessa ole mitään vikaa, voisin kokeilla itsekin!! Eikä mun mielestä ole niin vaarallista vaikka se silmukka on erilailla tehty, soveltaa saa ja pitääkin. Hyvältä näyttää huivisi! saanhan muuten linkittää sivullesi, ajattelin koota johonkin noita valmistuvia kunhan ehdin?

  VastaaPoista
 4. Muikeen värinen, kyl noi pikkusakaratkin sopii kivasti isojen väliin - piristää :) Aattelin kans jossain vaiheessa tekaista moisen - kunhan saan liukuvärjättyä lankaa :)

  VastaaPoista
 5. Kaunis on ! Tosi kaunis! Ihan pakko varmaan on minunkin tuo tehdä jossain vaiheessa,,

  VastaaPoista
 6. Todella kaunis huivi! Milloin olet tuonkin ehtinyt?
  Hyvä,kun valot paloi, että näit ajaa kotiin pimeässä.

  VastaaPoista
 7. Tosi ihana huivi ja väri sopii syksyyn :)

  VastaaPoista
 8. Aivan hurmaava ja niin kauniin värinen!

  VastaaPoista
 9. Hienoa! Älä tunne pikkusakaroista huonoa omaatuntoa yhtään! Pidän huivistasi!

  VastaaPoista