keskiviikko 29. elokuuta 2007

Kevään lehdissä on ruska

Tiedän olevani tylsä, ja lupaan kyllä että kokeilen joskus taas jotakin muutakin huivimallia (vaikka Tellu onkin jo päässyt huivinmitan edelle :) mutta tässä jälleen yksi Ziinan Kevät.

Tosin tämä näyttää pikemminkin ruskan lehdiltä, kun lankana on lohenpunaisesta vihreänkirjavaksi koolaamani Bambino. Sitä kului kaksi kerää 4,5 mm puikoilla, huivin leveys on 135 cm ja korkeus 65 cm. Virheitä jäi, mutten jaksanut ryhtyä purkamaan - tämä tulee kuitenkin käyttöhuiviksi ja viettää syksynsä enimmäkseen kaulani ympärillä.


Moda saapui tänään tännekin, hip hei! Kivoja malleja, ehkä ei mitään must-to-dota mutta toisaalta neuleohjeet yleensäkin puhuvat minulle viiveellä. Takkikangasta olisi se viitosen pussi, kun ostaisi vuorin ja uskaltaisi lähteä leikkaamaan... Samoin tunikakangasta löytyisi.

Ja muistattehan, että vielä on tämä päivä ja huominen aikaa ilmoittautua tänne!

8 kommenttia:

 1. Hienolta näyttää ja kivan väristä lankaa oot saanut aikaan. En mä ole sua edellä, sä oot tehnyt enemmän huiveja, määrä ratkaisee eikä laatu, vai miten sen nyt ottaa... riippuu varmaan kisasta ;)

  VastaaPoista
 2. Tosi kaunis huivi! Olet onnistunut värjäämisessäkin hyvin.

  VastaaPoista
 3. Upean värinen huivi. MinäKIN olen jääny koukkuun tuohon samaan malliin *virn* Niin kiva neuloskella, kun ei tarvitse ohjetta kytätä vaan menee jo sujuvasti ulkomuistista :)

  VastaaPoista
 4. Kaunis syksyisen nköinen huivi!! Mihinkäs sitä hyvää mallia vaihtamaan turhan päiten :).

  Mulle kans lehtien ohjeet puhuu välillä tosi viiveellä, siksi en osaa olla mitenkään pettynyt johonkin tiettyyn lehden numeroon. Sit vasta, jos tilattua lehteä on tullut 2-3 numeroa ilman yhtään toteutettua ohjetta, alan vähän huolestua.
  Välillä selailen 10 vuotta vanhoja lehtiä ja napsin niistäkin ideoita.
  Kivaa, sukkasota alkaa ihan pian :):

  VastaaPoista
 5. Hienon näköinen huivi... nähdäänkö me enenmänkin kuvia siitä :)?

  VastaaPoista
 6. kauniin syksyinen väri huivissa! ehkäpä itsekin tuon kevät-huivin joskus uskaltaudun tekemään..

  VastaaPoista