tiistai 28. elokuuta 2007

Lehtiä ja lankaa

Olen jo jonkin aikaa ollut utelias sen suhteen, millaisia ne hienot ulkomaalaiset neulelehdet ovat, joista täällä Blogistaniassa aina kohistaan. Eihän meillä täällä maalla ole edes pidetty niitä kädessä!

Viikonloppuna bongasinkin Huudosta myyjän, jolla oli kaupan sekä Interweave Knits että Vogue Knitting. Huusinkin, mutta sitten hinta alkoi nousta. Ja oli miten oli, niin yli 10 euroa yhdestä vaivaisesta lehdestä - josta en siis edes tiedä onko se hyvä vai ei - on minusta liikaa.

Niinpä klikkasin Interweave Knitsin omille sivuille ja - tilasin lehden. Parikymmentä euroa viidestä numerosta kun taas on kohtuullista.

Nyt sitten vain odotellaan a) tuleeko se lehti (empiiristen tutkimusten perusteella se kun yleensä ei tule) ja b) onko siitä minulle mitään iloa (ne lontoonkieliset ohjeet eivät edelleenkään ole mieliluettavaani). Mutta voisi sitä parikymppiä kai turhempaankin laittaa...

Tänään liityin lisäksi Jonskulaisen pyörittämään Lankavaihtoon. Haluan joistakin keristä eroon, ja aina on kiva saada jotakin vaihdossa. Miksi toisen ostamat langat muka ovat aina niin paljon hauskempia kuin omat - vrt. esimerkiksi SNY-langat! :)

7 kommenttia:

 1. Kyllä ne lehdet tulee. Ennemmin tai myöhemmin. Ensimmäisen lehden kanssa kestää pidempään (6-8 vkoa), mutta jos ei ala kuulua, niin sähköpostia perään. IK:n kotisivuilta voit myös tarkistaa missä vaiheessa tilauksesi on.

  VastaaPoista
 2. Minäkin tilasin äskettäin IK:n. Jännitetään yhdessä ekan lehden tulemista!

  VastaaPoista
 3. Se voi myös tulla ihan ajallaan. Minä tilasin viime keväänä ja on tullut ihan kuin on pitänytkin.

  VastaaPoista
 4. Hyvä kun muistutit siitä Kiristä, täytyykin menne etsimään se malli.

  VastaaPoista
 5. Miun lehdet on ainakin tulleet ihan ajallaan, ekaa lehteä tosin odotin muutaman kuukauden mutta nyt tämä viimeisin numero tuli samaan aikaan ko muillekin.

  Ik:ssa on hyvät ohjeet, selkeät ja ymmärrettävät. :)

  VastaaPoista
 6. Minulle (Ruotsiin) IK on tullut ihan ajallaan. Enmsimmäinen numero voi kestää jonkin aikaa, sillä ainakin minulla tilaus alkoi jo ilmestyneestä numerosta ja se lähetettiin erikseen (ja ilmeisesti jonkinlaisessa hitaassa postissa).

  Suosittelen lehteä, uuditin juuri oman tilaukseni kahdeksi vuodeksi. Se kun on minusta neulelehtien neulelehti.

  VastaaPoista
 7. oon kans aatellut tilaavani tuon IK:n...mutta kun ei tiedä miten se sitten tulee vai tuleeko ollenkaan, niin monenlaista oon kuullut...mutta ei tuo pahalta tuo hinta kyllä vaikuta ollenskaan..

  VastaaPoista