sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Viikon vanha kettunuttu

Nämä kuvat ovat maanneet kamerassa viikon, kun en ole kyennyt bloggaamaan...

Viime viikonloppuna olimme bussimatkalla Tampereen Ikeassa ja Lempäälän Ideaparkissa. Tämä perinteinen (jo toisen kerran! :) retkemme tuntui katkaisevan sopivasti synkkää syksyä, varsinkin kun olin edellisenä päivänä saanut käsikirjoituksen ensimmäisen pätkän historiatoimikunnan kynsiin.


Viime vuonna olisin ostanut Ikeasta kangasta, mutta kun missään ei ollut myyjää eikä mitään ohjetta kuinka toimia, se jäi. En tiedä olinko silloin vain ensimmäisen-Ikea-käynnin-shokissa vai oliko palvelua parannettu vuodessa noin 100 %, mutta nyt löysin kangasosastolta hyvin selkeät ohjeet: mittaa haluamasi pala, punnitse se ja lue viivakoodinlukijalla hinnastosta kilohinta! 

Niinpä mukaan lähti tätä - köh - filosofian maisterin ankaran asialliseen olemukseen hyvin sopivaa - köh - kypsää ja aikuista kangasta... :) Ja sitten minä vielä ihmettelen, kun en saa vakituisia työpaikkoja hienoista assistentin- tai vastaavista viroista!

Koska olen ennenkin pukeutunut kankaisiin, joita ei ole tarkoitettu vaatteiksi, tästä tuli tietysti kettunuttu.


Kyselin Samilta, voiko tätä käyttää, ja hänen mielestään ehdottomasti voi! Kuten työkaveri totesi: "Sehän olet sinä"...

Mutta jo näissä kuvissa kurkkuni on kipeä. Vielä tiistain sinnittelin töissä, sitten kaaduin sänkyyn ja olen sairastanut flunssan kourissa tähän asti. Perjantaina tosin jo siirryin sängystä sohvalle, mutta väsy on hirmuinen, ja parina yönä yskänkohtaukset ovat olleet melkoisen mojovia. Huomenna olisi kuitenkin yritys ulkoiluttaa kettunuttua uudestaan eli pyrkiä töihin. Sillä ellei tästä vaatteesta saa energiaa ja hyvää mieltä, ei sitten mistään!

8 kommenttia:

 1. Ihan se sinä olet!
  Mutta töihin ja ulkona jo; liian aikaista! Hoidettu flnssa kestää 2 vk ja hoitamaton 14vrk!vaimitensemeni, mutta ajatus on tuo! Kärsivällisyyttä!
  Et varmaan flunssan takia voi kahta viikkoa lepäillä, mutta muutaman päivän vielä!!!

  VastaaPoista
 2. Pakko mennä töihin, kun meillä saa olla 3 päivää poissa omalla ilmoituksella ja ne käytin jo - enkä ole enää niin pipi, että kukaan kirjoittaisi mulle saikkua...

  VastaaPoista
 3. Tuohan on Pikku Prinssin Kettu!Heti tuli mieleen: "Ainoastaan sydämellään näkee hyvin. Tärkeimpä asioita ei näe silmillä..."

  VastaaPoista
 4. Ihana nuttu. Se on just niin sun oloinen että . . Kyllä ihminen saa pitää päällään sitä missä viihtyy. No juu, joku raja jossain tietenkin mutta noin niinku.... tiedättehän.

  VastaaPoista
 5. Upea ja iloinen vaate tähän syksyiseen synkkyyteen!

  VastaaPoista
 6. Hieno tunika, mutta ota nyt rauhallisesti, äläkä rehki liikaa.

  VastaaPoista