lauantai 2. kesäkuuta 2007

Ei saa istua päälle!

Tilasin keväällä Novitan lanka-alesta lankojen ohessa myös parit kassinkahvat. Ne ovat huudelleet minulle kovasti tuolta puikkokorista, jonne ne sijoitin, ja tahtoneet käyttöön. Mutta vasta nyt toinen sai vaatetta päälleen.

Torstain tappopäivänä minulla oli myös vähän aikaa piipahtaa lahjatavaraliike AnnaStiinassa Vanhan Paukun kulttuurikeskuksessa. Kaikkea ihqa teki mieli, mutta sain hillityksi itseni niin Mikki-lasisetin kuin muidenkin herkkujen kohdalla - kaapit ovat täynnä mutta kukkaro ei, niin että paras ottaa järki käteen!

Sen sijaan mukaan tarttui kolme kangaspalaa, á 5 €. Yksi oli tukevaa (arvatenkin Annalan) huonekalukangasta, kaksi muuta myös sisustuskankaita mutta ohuempia, vaatteiksi käyviä.

Omenakuvioisen kankaan (en löytänyt sitä Annalan sivuilta joten en voi sitä nimetä - jos joku tunnistaa niin kertokoon!) näin heti laukkuna. Ja eilen se sellaiseksi muotoutui. Saumurittomana sain tikata ja siistiä aika tavalla reunoja, ettei langanpätkiä olisi joka paikassa, mutta luja ja tukeva kassi on. Ja sinne mahtuu kätevästi A4-kansiokin.


Laukku oli heti tosipaikan edessä eilen - se pääsi kantamaan työtodistukseni työvoimatoimistoon (siinä paikassa itsetunto on koetuksella, niin että uusi omatekoinen kassi kummasti auttoi! :) ja seuraavan projektin neuvotteluihin.

Bambukahvat eivät olalla tunnu kauhean kivalta ja toisaalta kassista tuli pahimmoiksi korkea, että tällaisen pikku K:n on sitä paha kantaa kädessäkin. Mutta muuten tykkään siitä ihan mahdottomasti! Eikös Maija Poppasella ollut mattolaukku - minulla on nyt sohvalaukku. Pitää vain varoa, ettei kukaan istu sen päälle! :)

Tässä omppukangasta vielä lähempää:

Puolet palasta vielä jäi, pitää miettiä mitä kivaa siitä keksisi.

Ja muistattehan, että arvontaan voi osallistua vielä huomisen ajan! :)

3 kommenttia:

  1. Laukku on oikein kivan näköinen. Ja kangas oikein kesäisen herkullinen omena-mustikkapiirakka. Itsekin olen miettinyt rottinkikahvaista kesäkassia. Täytyykin muistaa, että täytyy ostaa mielummin leveät, kuin korkeat kahvat, jotta laukku ei viistä maata.

    VastaaPoista