maanantai 4. kesäkuuta 2007

Kyllä te olette ihania!

55 kertaa kiitos kommenteistanne. Olen nauranut tikahtuakseni niitä lukiessani! Ja ollut iloisesti yllättynyt. Moni kommentoija oli tuttu, moni sellainen, jonka blogissa käyn, mutta en tiennyt myös hänen käyvän täällä. Ja monta uutta tuttavuutta sain, tulen kylään teille jahka tästä ehdin!

Idea tuossa kuvassa oli, että yritin saada kuvan josta ei heti selviäisi mitä se esittää. Valitettavasti (?) moni tiesi heti, että kahvipusseja... Minun mielikseni sentään pari vakuutti ettei olisi niitä tunnistanut. Tässä vielä julkinen kiitos laatikollisen tyhjiä kahvipusseja lahjoittaneelle Riitalle (tulihan nyt oikein?? kysyy kenenkään-nimiä-muistamaton) sekä Tellulle, joka toimitti ne lähestulkoon kotiovelle!

Olen nimittäin koko kevättalven kahminut suvun tyhjät kahvipussit itselleni. Suuresta Suomalaisesta Kirjakerhosta kun tarttui mukaan tällainen opus:


Sinänsä kirja oli vähän pettymys, enimmäkseen aika turhanpäiväisiä ohjeita. Tosin teidän ihanan innovatiivisten kommenttienne jälkeen en väitä, etteikö Sami näyttäisi hurmaavalta esim. tässä asussa:


Muutenkin ideanne olivat aivan loistavia! Pikku fiesta varmasti ilahtuisi kahvipussi-puolipeitteestä. Tai voisin askarrella samanlaisen foliosuojan estämään kesällä kojelaudan ja ratin kuumentumista, jollaisia Playa del Inglesissä näkyi monessa autossa... :) Mutta ajatukselle kahvipussi-kestositeestä en ihan lämmennyt, tässä +26 asteen lämpötilassa voisi jopa kaupan side olla mukavampi... :D

Ikävä kyllä olen kuitenkin tylsä ihminen, ja kyllä unelmani on saada aikaan tämä:


Ihana iso punottu kori! Valitettavasti siihen tarvitaan a) muistaakseni 80 kpl kahvipusseja. No, nyt minulla taitaa lähestulkoon se määrä ollakin kasassa. Mutta b) siihen tarvitaan myös sitä karmeaa muovinauhaa, jota on joidenkin pakettien ympärillä ja jota ei meinaa saada edes roskiin, kun se sinkoilee ympäriinsä... Olin lukenut ohjeen talvella huonosti enkä huomannut tätä, joten kyseistä nauhaa ei huushollista löydy. Epäilen kyllä, ettei se tule estämään korin punomista...

No, mutta tänään oli sitten arvonnan aika. Copy-pastesin kommenttinne wordiin, tulostin ne, leikkelin paloiksi ja rypistelin. (Älkää ihmetelkö sitä, että lappusissa näkyy tekstiä. Nuukana ihmisenä hyödynnän vanhojen käsikirjoitusten puhtaat puolet tällaisissa "epävirallisissa" tulostuksissa... :) Virallisena valvojana toimi kissa Veikeä, jonka Sami osti minulle keväällä hämeenlinnalaiselta kirpputorilta.

Mutta koska kissa Veikeä on vielä niin pieni, varsinaisen arvonnan suoritti blogikissa Misse.

Kunnon sekoitus kuonolla ja sitten luja ote tassulla sattumanvaraiseen lippuun:

Ja voittaja on tässä:

Onnea Villamokka!! Laitatko yhteystietosi minulle osoitteeseen kaisantuumooksia miau gmail piste com, niin lähetän jotakin pientä mukavaa näin kesän aluksi... :)

Kiitos kaikille osallistuneille, tavataan taas!

7 kommenttia:

 1. Tämä on kyllä ehdottomasti blogikissojen aatelia *reps*!

  VastaaPoista
 2. Kyselit blogissani kassinkahvoista. Tilasin ne Novitaklubista silloin, kun nettikauppa ei vielä toiminut ja luulin itse asiassa tilaavani tuollaiset kahvat kuin sinulla on. Tämän kevään Novitassa näkyy noita saamiani kahvoja (s. 17) - ehkäpä klubista voisi kysyä, jos niitä vielä saisi. Olivat muuten vähän halvemmatkin kuin bambuiset. Toivottavasti tärppää!

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä korinpunomisen kanssa! Oon ite kanssa tilannut tuon kirjan, saa nähdä mitä se mulle antaa..

  VastaaPoista
 4. Katriina, olisitpa nähnyt Missen ilmeen kun se kuuli tuon... :D

  Hannaliini, pitää selvittää tuota kahva-asiaa. Nuo minun ostamani ovat kivat, mutta kuten postauksessa kirjoitin, möykkyinen bambu painaa olkaa. Sinun sileät kahvasi näyttävät käyttäjäystävällisemmiltä.

  Satu, velipoika oli jemmannut minulle kirjapaketeistaan muutaman muovinauhan, pian tässä pääsee hommiin ihan oikeaoppisesti!

  VastaaPoista
 5. Pääsiäisnäytelmässämme sotilaan kypärä oli näköjään pinnoitettu kahvipusseilla. (Pohjalla oli kai jokin vanha lasten leikkikypärä tai fillarikypärä.

  VastaaPoista
 6. Ihku blogikissa;-)) Multa löytyy melkoinen määrä kahvipusseja, voin lähettää jos haluat! Ainakin Juhla Mokkaa, Saludoa, Gevaliaa ja Kulta Mokkaa (vai mitä ne ruskeat on) löytyy...Keräämäni bandi-nauhat rullat taisin heittää roskiin...

  VastaaPoista