tiistai 5. kesäkuuta 2007

Ovikello soi...

...ja sain postini turvallisesti sisään (tosin epäilen että nämä olisivat kyllä mahtuneet luukustakin...).

Viime aikoina on tullut askarreltua joukko 3d-kortteja tarpeeseen, joskin olen ollut laiska niitä kuvaamaan. Niinpä tarrasin heti Craftnetshopin N-Y-T -tarjoukseen (ja säikähdin kun omistajan loma läheni ja hädin tuskin vielä ehti varastoja täydentää :). Perjantaina tein tilauksen ja tänään sain saaliin: tarpeeseen kohotarroja ja 3d-sakset, tasavuosien 3d-kuvia, ja koemielessä stanssattuja 3d-kuvia joita ei siis tarvitse leikata vaan ainoastaan painaa irti.

Sekä kutistemuovia, siis tuota läpinäkyvää tuossa alimmaisena. Luin selostuksen siitä Craftnetshopin sivulta ja innostuin. Nyt ovatkin hyvät neuvot tarpeen - jos teistä joku on tehnyt kutistemuovista koruja tms niin kertokaa mitä kannattaa ja mitä ei kannata tehdä!

Toisessa paketissa tuli AdLibriksestä tilaamani Neulojan käsikirja. Muistanette, että kuolasin täällä tuon Lesley Stanfieldin Kauneimmat neulemallit -kirjan perään, jota ei tunnu saavan mistään (ei edes Huudosta). Lohdukseni tilasin edes tämän kirjan, joka vaikuttaa pätevältä tällaisen keskivertoavuttoman neulojan tarpeisiin.

Tosin tällä kuumuudella neulominen innostaa vasta illasta - ja se on ongelma. Eilen meni aika myöhään mikä taas johti tänään aika myöhään nukkumiseen...

4 kommenttia:

 1. Aah miten ihania tuotteita olet tilannut. Minäkin tykkään kovasti 3d-jutuista ja olen paljonkin kortteja tehnyt ym. joulukoristeita,mutta ei ole tullut niitä kuvattua. Varmaan hyvä toi neulojan käsikirja. Sä jo mua ainakin viikko sitten kehotit lekuriin mua varpaasta. Tänään vihdoin kävin,kun ei se parannu ja poikki se on,mutta ei sille mitään tehtävissä ollut.Täytyy vaan ajan kulua,jos joskus kipu lakkais.

  VastaaPoista
 2. Totta, nukkumaan ei oikein malta mennä ajoissa. Onneksi tänään tuli se lätkämatsi uusintana jo seitsemältä, niin tuli herättyä siiheksi. Nyt tulin juuri suihkusta. Kauniita unia!

  VastaaPoista
 3. Tuo kirja munkin pitäisi joskus hankkia, mutta olen niin huono tilaamaan mitään.

  VastaaPoista
 4. Kesä tekee nukkumisesta hankalaa, itsekin nukuin viime yönä neljä tuntia (puhelimessa suurimman osan yötä).
  Tuo kirja näyttää hyvältä. Pitänee etsiä kirjastosta.

  VastaaPoista