maanantai 4. elokuuta 2008

Ihan selvä kreikkalainen jumalatarhan se siinä...

Ihan ensiksi lämmin kiitos kaikille edeltävään jatkokertomukseen kommentoineille! Uusin suunnitelma on liukua töistä keskiviikkona aikaisin ja sännätä tulliin sekä sieltä neuletapaamiseen. Tikkuajilla on siis ensimmäisinä mahdollisuus käpälöidä noita minun murheenkryynikirjojani... :D

Jos ken muistaa, niin Käsityöliike Katariinasta Kokkolasta tarttui lomalla mukaan viisi kerää Schoeller+Stahlin Savannaa (olenko minä vain tyhmä, vai eikö Ravelry oikeasti tunne sitä?), puuvilla-viskoosi-sekoitetta.


Koska minä tunnetusti hellin joskus lankoja liikaakin, päätin, että sitä lankaa ei jätetä ensi kesälle. Jostakin syystä mieleen pälkähti Thira kesän Knittystä.


Lanka oli kaikkea muuta kuin joustavaa, kuten ohjeessa, mutta sitä oli täsmälleen sopivasti. Koska Savannaa neulotaan viitosen puikoilla, valitsin koon S.


Toppi valmistui telkkarineuleena, ja harjoittelinpa elämäni ensimmäisen kerran silmukointiakin niskanauhassa. Voi olla, että tämän käyttö siirtyy ensi kesään, mutta onpa sitten valmiina... Nyt saakin vähitellen siirtyä syysneuleisiin.

Malli: Beverly S:n Thira Knittyn kesä 2008 -numerosta, koko S
Lanka: Schoeller + Stahlin Savanna, noin 240 g (pieni nöttönen jäi yli)
Puikot: 5 mm KnitPicksit - olenko muistanut kertoa, kuinka ihanat ne ovat?
Muuta: Huomatkaa tyylikäs kuvaustausta ja mallin elegantit ilmeet! Edit-täti lisäsi, että ensimmäisessä kuvassa näytän täsmälleen samalta kuin jossakin elämäni toisena kesänä otetussa - tukkaa on vain nyt enemmän!

6 kommenttia:

 1. Siis ei voi olla totta - kuinka mones toppi tai pusero tämä jo mahtaa olla tänä kesänä? Olet ihan uskomattoman nopea! Toivotaan, että pääset käyttämään sitä vielä tänäkin kesänä...

  VastaaPoista
 2. Aivan, kuinka mones? Minä en saa mitään valmiiksi, kun enemmän aikaa menee purkamiseen ja muuhun säätämiseen. Tuli mieleen, että tuotahan voi pitää myös toisen päällä, esim. trikoopuseron. Tämä kesä on kyllä ollut niin kylmä, että pienenpienillä puseroilla minä ainakaan en ole tarennut.

  VastaaPoista
 3. Heh, rakastan kesäpuseroiden tekemistä - ei hihoja!! :D Eiköhän tahti tästä hidastu viilenevien säiden myötä...

  VastaaPoista
 4. Oletpa ahkera!

  Arvaa mitä, luin alun varmaan sata kertaa ja mietin, että mikä on "jumala-tarha"...

  VastaaPoista
 5. Sä oot kyllä ihan liian nopea! Hieno toppi taas. :o)

  VastaaPoista
 6. Samaa mieltä edellisten kanssa; olet tosi nopea tekemään noita neuleita!

  Kaunis toppi!

  VastaaPoista