tiistai 5. elokuuta 2008

Tärkeintä ei ole voitto, vaan rehti kilpailu

Muistaakseni Aku Ankka sai tuolla tekstillä varustetun pokaalin jossakin kisassa, jossa oli taas kerran hävinnyt Hannulle...

Tahtoo sanoa, että olympiatuli saapuu pian perille! Perjantaina ne alkavat - siis neuleolympialaiset. Kaiken muun sählingin keskellä tajusin äkkiä, että lajinvalintani oli aivan kesken. Sukka, kyllä, mutta millä ohjeella!

Minä neulon kyllä sukkia - enimmäkseen perusmallia resorivarrella, vahvistetulla kantapäällä ja sileällä lavalla. Yhden kerran elämässäni olen aloittanut sukkaa kärjestä, ja senkin purin pois. Sukka on sukka, sen pitää olla niin helppo, ettei tarvitse ajatella...

Tämän laiskuuden vuoksi valitsin sukan olympianeuleekseni. Aloitan sen kärjestä ja teen tiimalasikantapään. Nih.

Vaan mistä ohje? Niitähän on pilvin pimein. Ajattelin kuitenkin, etten ota englanninkielistä. Ei sentään liikaa haastetta näin alkuun! Niinpä ihan perus-perus kärjestä aloitetun tiimalasikantapäällisen sukan ohje löytyi kirjasta Suloiset sukat. Lisähaastetta tulee siitä, että minun täytyy osata soveltaa ohje pikkuruiseen jalkaani sopivaksi.

Siinä urheiluvälineeni. Ohje, kerä pinkkiä Sisu Glitteriä ja 3 mm bambupuikot. Olen jemmannut Glitterin ihan olympialaisia varten - urheilu on ehkä raakaa työtä, mutta saa siinäkin vähän glamouria olla!

Perjantaina se siis alkaa. Luvattiin sopivasti sadetta viikonlopuksi... :)

1 kommentti:

  1. Tulin vierailulle blogiisi ja kertomaan, että käyn täällä suht säännöllisesti katselemassa kuulumisiasi :)
    Onnea olympialaisiin :)

    VastaaPoista