maanantai 26. toukokuuta 2008

Kirjailua

Perjantaina päättyi taas kerran pätkä "kunniallista" työtä (sillä onhan sukulaisille helpompi sanoa oikean työpaikan nimi kuin selittää, että minä tässä apurahalla... :). Tänään pitäisi taas palata kirjoittamisen pariin. Pelottaa.

Muistaakseni kerroinkin täällä, että neuleromaanini alku (? parisataa sivua...) lähti kustantajalle ennen pääsiäistä. Mitään kommentteja ei sieltä ole kuulunut, mutta enpä toisaalta ole ehtinyt enkä jaksanut kirjoittaakaan. Jos nyt taas yrittäisi. Toivoisin sentään että pian kertoisivat, onko käsikirjoituksesta mihinkään, jotta voisin tarjota sitä toiselle kustantajalle...

Ilmastonmuutoksesta huolimatta aloitin "juhannustakiksi" Tilted Dusteria (ohje siinä syksyn 2007 IK:ssa, jonka vihdoin ja viimein sain haltuuni) Pietarin kautta tulleesta seiskaveikasta. Jos niin hyvä tuuri käy, että kolmaskin juhannus peräkkäin on lämmin, niin eiköhän tuolle käyttöä löydy myöhemminkin. :)

Onneksi pitää ensin lukea tähänastinen käsikirjoitus läpi, ennen kuin voin jatkaa kirjoittamista - pystyn neulomaan samalla.

Iloista alkavaa viikkoa!

6 kommenttia:

 1. Tsemppiä sinne kirjoittamiseen! Eiköhän sulla siihen tarinoita löydy...:) Juu,kauhea kala se isännän kalansaalis. Kyllä mä sitä pelkäsin ja heti ajattelin myös,että uimaan en mene!! Se ei meinannut kuollakaan millään. Airolla sitä oli taltutettu,mutta kun se makasi terassilla,niin pätkäisi siitäkin itsensä vielä metsikköön. Arvaa kiljuinko mä:)

  VastaaPoista
 2. Oi, odottelen innolla siun kirjaa, toivottavasti saat sen markkinoille asti! Oletko siis kirjailija Kaisa Ikola, siis se, joka on kirjoittanut Hullu luokka- sarjan ja Ylämaa kirjoja? Mietin tätä jo joskus aiemmin...
  Kiitos onnitteluista!

  VastaaPoista
 3. Enkä saanut viime postaukseenkaan kommenttia, niin nyt yritän: että tsemppiä kirjoitusurakkaan. Ja mäkin haluaisin liivin. Ja mäkin haluaisin oppia tekemään mallitilkun. Jos joku vielä kertois, miten se mallitilkku pelastaa neuleen?

  VastaaPoista
 4. Luulisi, että käsityöteemaa hyödyntävälle teokselle olisi Suomessa tilausta: onhan isoilla kustantamoilla jo omat kirjakerhotkin...siellä on siis herätty käsityön suosioon. Varo vain, ettei sitä viedä käsistä.

  VastaaPoista
 5. Tsemppiä kirjoittamiseen!!

  Mullakin on ollut takaraivossa se Tilted Duster. Mulle IK on ollut enempi katselulehti kuin todellisten toteutettavien mallien varasto, mutta tuo on kaunis takki. Mua vain arveluttaa aina, että osaanko muokata pitemmäksi (ja sun pitää sit jättää ne mun ekstrat omastas pois). Saa nähdä teenkö ikinä, mutta mieli tekee. Mielenkiinnolla odotan toteutustasi.

  VastaaPoista