maanantai 17. maaliskuuta 2008

Se Turuusta tullu... ja toisestakin entisestä pääkaupungista

Arvonta julistetaan päättyneeksi! Lämmin kiitos kaikille osanottajille toinen toistaan ilahduttavammista visioista. Myönnän, ettei mieleeni ole tullut kehrätä silkkilankaa hääpukuuni itse silkkiperhosen toukista, vaikka vihjasinkin Samille löytäneeni netistä neulotun hääpuvun ohjeen. :D

Ensiksi tässä se, mikä Turuust oli postiluukkuuni ilmestynyt. Valitettavasti kaiken teidän vaivannäkönne jälkeen se on jotakin näin arkista:


Muistatte varmaankin, että tilasin IK:n viime syyskesällä. Muistanette senkin, että tuo syksyn painos loppui kesken, enkä saanut omaa numeroani. Ja tätä ei minulle luonnollisesti kerrottu, ennen kuin kyselin perään.

Sittemmin syksyn IK:ta liikkui jonkin verran Huudossa ja eBayssä. Hinnat kohosivat kuitenkin pilviin. Periaatteesta en ruvennut taistelemaan - sehän on kuitenkin vain lehti, ei kultaa! Harmitti silti, vaikka esim. Tangled Yoke Cardiganin ohjetta olisi saanut ostaa erikseenkin.

Käydessäni Vilman blogissa ihailemassa hänen tekemäänsä mainittua neuletakkia vaikersin kommenteissa harmiani, kun en saa lehteä mistään. Myönnän, oli vähän taka-ajatuksia!

Ja niin vain kävi, että Muori Menninkäinen tarttui kommenttiini. Sain ystävällisen sähköpostin, jossa minulle tarjottiin hänen ylimääräistä IK-irtonumeroaan ostettavaksi. Voittoakaan Muori ei kaupassa tahtonut, vain omansa pois ja postikulut. Niin tuli kaupat ja posti kiikutti IK:n Turuust luokseni. Kiitos!

Ja sitten se ARVONTA!

Sarja 1: Satunnaislukugeneraattorilla arvoin numeron 1 ja 42 väliltä. Tulos oli 6, ja kuudennen kommentin oli jättänyt Intsu. Mutta nyt tuli ongelma, sillä Intsu oli jättänyt myös 4. kommentin! Niinpä nyt ei auta muu kuin palkita sekä Intsu että seitsemännen kommentin jättänyt eli kuudes kommentoija - Hekku. Tikkuajat olivat tosiaan aktiivisia! :D Onnea molemmille!! Palkintonne saatte ylihuomenna neuletapaamisessa jos minä vain saan ne siihen mennessä kasattua... :0

Sarja 2: Tämä oli vaikea, lähes mahdoton. Miten valita kaikista maan mainioista ehdotuksista se kaikista hauskin?? Nauroin vääränä adoptoidulle turkulaiselle ja Aboa Vetuksen napeille. Mutta tiukassa kilvassa lopulta voiton vei Villasukka. Hänen ehdotuksensa Herr Professorin tarjoamasta historiikin aiheesta suomalaisten villasukkien historia kirkkoveneissä räjäytti potin. Onnea Villasukka! Laitatko sähköpostiini yhteystietosi niin muistan paketilla.

Aika moni teistä muuten esitti kustannussopimusta. Ihan sitä ei ole sentään vielä tulossa, muttamutta: lähestymäni kustantaja on kiinnostunut ja huolii tekstiä näytelukuun jo puolivalmiina. Tsempatkaa vähän että uskallan lähettää raakatekstiä isoon maailmaan!

Sitten siihen toiseen entiseen pääkaupunkiin. Isoveli palautui tänään Pietarista. Sanoin, ettei tällä kertaa välttämättä tarvitse ostaa minulle lankaa.Juu, Suomen tullipojat olivat vähän ihmetelleet... :D

Langat ovat 100 % puuvillaa lukuunottamatta noita efektilankoja. Värit ovat ihan mielettömät. Tässä vain hienoista pintaraapaisua - mmmmmmmm!!!!!!


Käsityölehtiäkin pyysin ja sain kaksittain. Minun venäjälläni ei lueta neuleohjeita, mutta ainakin näistä saa ideoita. Tykkään tyylistä - Venäjällä kaikki on suurta!
Toinen oli siis neulelehti, toinen helmipunontalehti. Näistä on niin selkeät kaavakuvat, että voisi vaikka itse harkita jotain:


Kuka haluaa tulla mulle sihteeriksi, että voin vain sanella neuleromaaniani ja käyttää senkin ajan näiden ihanuuksien neulomiseen????

8 kommenttia:

 1. Miten ihmeessä velipoikasi on löytäny tuollaisia lankoja?
  Nyt on kyllä sinulla tekemistä ja selaamista.

  VastaaPoista
 2. Siis tuohan on parempaa kuin jouluna!!

  Oikein mukavaa Pääsiäistä!

  VastaaPoista
 3. Vautsi vau! Mä osaisin kyl lukea noita ohjeita, mutta sanakirjan tarttee että ymmärtää lukemansa :-D

  VastaaPoista
 4. Jee! Just tänään pääsin kehumasta, että mut kiertää kaukaa raha ja arpaonni :) Nyt on ihan voittajaolo!

  Olit saanut ihanat tuliaiset, sulla on hyvä veli!

  VastaaPoista
 5. Kylläpä sulla on ihana veli! Ymmärtää lankoihin rakastunut siskoa noin kauniisti. Ihania lankoja!

  VastaaPoista
 6. Mistä saatais jokaiselle neulojalle tuollainen veli?! Ihania tuliaisia!

  VastaaPoista
 7. oijoi miten paljon lankoja! ihan mahtituliaiset! :)

  VastaaPoista