maanantai 17. joulukuuta 2007

Pätkätossun pitkät sääret

Onpa ollut kummallinen joulunalusta. Tuntuu että touhuan koko ajan kauheasti mutta mitään en saa aikaan! Blogien lukeminen on jäänyt satunnaiseksi ja päivittäminen vielä satunnaisemmaksi.

Mutta jotakin pientä sentään. Näihin ostin langat joskus kesällä ja syksyllä aloitin. Huomatkaa nykytyylini mukainen reippaan retrotyylinen raidoitus! Tyyliniekkojen mielestä tietenkään näillä säärillä ei ikimaailmassa saisi käyttää a) polvisukkaa ja b) poikkiraitaa, mutta minäpä en kysy keltään.

Lanka: Lanett 110 g (kiitos ihanan SNY:ni eli Rouva Oranssin, minulla oli vihreää Lanettia ja sain sukat valmiiksi ostamatta täyttä kerää!)
Puikot: 2,5 mm bambut
Muuta: Silmukkamäärät otin Sanna Vatasen Hyvän olon neuleista, varren yläosassa 88 ja lavassa 48. Kertonee kaiken sääristäni.

Näitä olen jo kovasti käyttänyt tonttuhameeni kanssa, vaikka hanget korkeat nietokset ovat korvautuneet pikkupakkasella. Ovat pehmoiset ja ihanat! Tosin täytynee pujotella kuminauhaa varren yläosaan, tahtoo lörpsähtää kotosalla kun saappaanvarsi ei pidä vartta paikallaan.

Lämpöisenpehmoista joulunalusviikkoa kaikille!

8 kommenttia:

 1. http://upar.vuodatus.net/18. joulukuuta 2007 klo 6.27.00 UTC+2

  Tosi kivat!

  VastaaPoista
 2. Hauskat on!
  Kestääkö Lanett kokemuksiesi mukaan sukissa? Itsekin olen joskus miettinyt...

  utelee

  ilu
  www.handu.fi

  VastaaPoista
 3. Moi! En saa kovin usein jätettyä jälkiä, mutta näin joulun alla on ihan pakko. Minula on ollut erittäin rankka syksy. Blogittminenkin on jäänyt vähiin, mutta AINA käyn lukemassa blogisi, josta olen oppinut tykkäämään. Eli tykkään sinusta ja tavastasi kertoa käsitöistäsi ja elämästäsi. Kiitos sinulle ja oikein lämmintä joulua!!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kiitos kehuista! :)

  Ilu, ainakin toistaiseksi ovat sukat hyvin kestäneet. Kantapää on "huopunut" tiiviiksi ja uskon, etteivät nämä ihan heti rikki mene, vaikka polyamidi puuttuukin.

  Lellu, kiitokset lämpöisistä sanoistasi, et usko kuinka hyvää ne tekivät! Ihanaa joulua sinullekin!

  VastaaPoista
 5. Kun jalat on lämpimässä ja vielä noin kauniisti niin lämpöä riittää koko Kaisalle ja tän blogin kautta meillekin.

  VastaaPoista