torstai 15. marraskuuta 2007

Se tuli!

Edit-täti tarinoi keskivaiheilla.

Juuri eilen neuletapaamisessa valitin IK-surkeuttani. Minulle - kuten ei monelle muullekaan - ei suvaittu ilmoittaa syysnumeron loppuunmyynnistä, vaan vasta kyselyn jälkeen kerrottiin tilausjakson alkavan vasta talvinumerosta. Amazon väitti voivansa myydä minulle syysnumeron mutta vasta 21.11. jälkeen.

Kanssatikkuajat lohduttivat, että Amazon luottaa joidenkin numeroiden "jostakin Skotlannin peräkylältä" (kiitos mainiosta muotoilusta, Hekku - ei varmaan liittynyt mitenkään siihen Scottish Island Knits -kirjaan joka pyöri pöydällä?? :D) kuitenkin palautuvan kustantajalle. No, katsotaan.

Ja tässä Edit-täti sanoo, että HAH HAH. Amazon ilmoitti tänään, että syksyn IK on loppuunmyyty, he eivät voi sitä toimittaa eikä luottokorttiani laskuteta. Mitäs sitten kaupittelevat... Eli jäin nyt sitten ilman. Kun olisivat IK:sta käsin edes tiedottaneet tilauksen siirtymisestä, niin olisi parempi mieli.

Olen jo muutamasta blogista lukenut talven IK:n rantautuneen ja valmistauduin tiedustelemaan närkästyneenä omaa numeroani - että onko sekin jo loppuunmyyty. Vaan ei, tänään kolahti! Hip hei.

Ensiselailulla ihmettelin eksotiikkaa omiin kotoisiin neulelehtiin verrattuna. Mainoksia oli mielettömästi ja muutenkin olo jäi vähän sekavaksi. Ihan kivoja malleja kuitenkin. Eipä tuo vuosikerta kallis ollut tilattuna, ja ehkä sieltä ideoita löytyy.

Oi voi, onkohan minusta tulossa kyyninen? Eilen kysyttäessä juuri sanoin, ettei Ravelry ole minuun mitenkään erityisemmin kolahtanut - onhan se ihan kiva olemassa mutta... Eikä minulla ole profiilia naamakirjassakaan. Mikähän minua vaivaa? ;)

Juu, kyllä, yritän taas joskus saada tänne neuleitakin. Mutta viikonloppuna resutaan vastakkaiseen suuntaan kuin suuri joukko tämän seudun bloggaajia: Tampereen kädentaitomessujen sijaan menemme Kokkolaan. Aioimme Tampereelle viikonlopuksi ihan muuten vain, mutta kun hotellit olivat joko täynnä tai vaativat yhdestä vapaana olevasta yöstä törkeää ylihintaa, päädyimme testaamaan Keski-Pohjanmaata. Katariina-kaupassa ilmeisesti kannattaisi käydä..? Vinkata saa!

8 kommenttia:

 1. Ei mullakaan ole naamakirjassa profiilia, ei kaikkeen aika riitä..

  Ja tuota lilaa mie saan jopattua, jos kiinnosta.. Ica lahtis on vain nurkan päässä ( alle 100km.) ja vieressä melkein anoppilaa .

  VastaaPoista
 2. No hihhei!! Vai tulet meidän nurkille ihan... Käy ihmeessä Katariinaa katsomassa, ja toinen kiva paikka on Kankuri, käsityökeskus. Löytyy ihan keskustasta sekin. Me ollaan täältäpäin lähdössä sinne Tampereelle päiväksi, joten ristiin tuntuu tiet käyvän ;-)

  VastaaPoista
 3. Mullekin tuli tänään Ik! Satu tuossa jo kerkes tuon Kankurin sanoa, muita käsityökauppoja ei Kokkolassa ole. Kankuri on mannerheimin aukiolla.

  VastaaPoista
 4. Minäkään en ole naamakirjassa, enkä mene :D Mutta Ravelrystä tykkään kyllä, eikös se ole vähänkuin neulojien naamakirjakin samalla? ;D

  VastaaPoista
 5. Hyvä että sait viimein sen IK:n! ...eli oli tainnut skottien Vöyrillä jäädä joku kappale myymättä :)

  Oon kyllä naamakirjassa mutta ilman naamaa. Ei muka löydy kuvaa? En vaan oo muuta kun vastaillut ystäväkutsuihin, pyöriä en siellä jaksa. Ravelry kiinnostaa enemmän, vaikka en oo vielä villiintynyt siitäkään.. Marrasmasennus?

  VastaaPoista
 6. Täällä eräs, joka on kyllä laittanut profiilin naamakirjaan ilman kuvaa, mutten koskaan jaksa käydä siellä. Ravelryssakin käväisin, mutta siihen se jäi.

  Ja Tampereen kädentaitomessutkin jäi väliin, kun en tajunnut, että ne tulee näin pian...!! :-)

  Ei kai kaikkeen tarvitse innostua! Eihän?!! :-)

  VastaaPoista
 7. Ihanaa Kokkolan reissua teille! Muista nyt millä sanoilla mä käskin sua Samia puhuttelemaan... silmistä ja muusta,niin hyvä reissu teille tulee ja varmaan siinä ohessa pari lankakerääkin löytt:D T:Intsu

  VastaaPoista
 8. haa, vai että tänne ootte tulossa! halpa-hallin nurkilla on siluetti, entinen sinooperi siis, jos askartelujutut kiinnostaa. :)

  VastaaPoista