maanantai 19. marraskuuta 2007

Ihan-uutta*)

Tampereella oli vissiin viikonloppuna jotkut messut..........? ;D

Oikeasti, ei harmita yhtään että Samin kanssa suunnittelemamme virkistysviikonloppu Tampereelle jäi väliin. Se, että suuntasimme etelän sijasta pohjoiseen eli Kokkolaan osoittautui varsin viisaaksi. Viikonloppu oli täydellinen - lisää siitä voi lukea Tuumooksista.

Ottaen huomioon varsin täyden kaksioni ja varsin tyhjän kukkaroni sanoin Samille, ettei minun suinkaan ole mikään pakko päästä käsityöliike Katariinaan. Mutta kun kävelyllä Neristanin idyllissä sinne kerran eksyimme, niin ostin hyvin hyödyllisesti pari lisäkerää sinivihreää Ainoa suunnittelemaani puseroon sekä kuvassa näkyvää Jannea.

Kuten olen sata kertaa jo kertonut, olen hirmuisen palelevainen jaloistani, eivätkä 25 % muoviset seiskaveikat ja nallet auta asiaa yhtään. Olen neulonut jo parit sukat Woolista, mutta testaan nyt kuitenkin tuon Jannen, jossa muovia on vain 15 %. Jospa se kestäisi paremmin muttei aiheuttaisi kylmää hikeä ja palelua.

Entäpä sitten nuo Zitronin Loftit? Meitä palveli Katariinassa Katariina itse, joka esitteli minulle nämä ihanat värit. Nähdessään oranssin sävyn ja kuullessaan voihkeeni Sami tiedusteli, haluanko tuota Kaisan-päivälahjaksi (vietimme sitä jo Kokkolassa, kun ensi viikonloppu sujahtaa kirkkonäytelmän ensi-illan merkeissä).


Halvaksi ei tuota 100 % merinovillalankaa voi sanoa, mutta sain sitä silti kolme kerää. Pitäisi riittää myssyyn ja lapasiin. Lanka on sanoinkuvaamattoman pehmoista, sitä pitää itse silittää!

Jotakin valmistakin on syntynyt, mutta siitä myöhemmin. Nyt painaa viikonlopun univelka...

*) Otsikon saa lukea yhteen tai erikseen, miten tahtoo! :)

2 kommenttia: