keskiviikko 24. lokakuuta 2007

Pienet sukat ja tulevat lapaset

Kiire tuli, mutta maanantai-illan ja tiistaiaamupäivän aikana tikkusin vielä toiset pikkusukat (kokoa vauva, toivoakseni) Lämmitä pikkuvarpaat -tempaukseen. Nyt onkin sitten se tempaus ohi, eilen piti kaikkien sukkien olla yhteyshenkilöllä. Sukkasato kuitenkin jatkuu!

Lankana Nalle Colori jämät, puikot 3,5 mm ja malli muokattu siitä Kerinlehdessä julkaistusta.Vuodatus kiukuttelee traditionaalisesti näin syksyn koittaessa. Siltä varalta, ettette pääse Helmiksen blogiin, niin tiedoksi: taas lapastellaan! Minä jo liityin.

Eli Helmiksen organisoima Lapaskuu alkaa, tällä kertaa ihan omassa blogissaan. Tulkaa mukaan, jos mielessä on yhtään lapastelua!


Tuolla pari postausta sitten kyselin, olisiko kenelläkään myydä tai mahdollisuutta minulle ostaa Interweave Knitsin tämän syksyn numeroa. Yhtä huono tuuri näyttää käyneen monella muullakin tilaajalla kommenteista päätellen, tosi tyhmää IK:lta etteivät edes tiedota tilauksen alun siirtymisestä! :(

Katselin lehteä eBaystäkin, mutta hinta ja varsinkin postikulut Suomeen nousivat järkyttäviksi. Lopuksi päädyin Amazoniin, joka väitti kykenevänsä myymään kyseisen irtonumeron. Tilasin sen, mutta toimitusajaksi luvattiin 21.11. jälkeinen aika - eli pahasti epäilyttää saanko lehteä sitäkään kautta. Katsotaan nyt. Edelleen, jos vain jollakulla olisi ylimääräinen lehti, ottaisin ilolla vastaan!

3 kommenttia:

  1. Suloiset sukkaset. Olen ollut aika kade veljesi Pietarin tuliasia katsellessa. Missä tuo lankakauppa tarkalleen ottaen oli? Yritin keväällä etsiä pariakin lankakauppaa osoitteiden perusteella, mutta ei löytynyt.

    VastaaPoista
  2. Söpöt vauvan sukat! Mulla on katasrofi! Tietsikka hajonnut ja tässä vieraan tietokoneen ääressä nyt olen. saas nähdä miten mun blogin päivitys,jos ei konetta saada hetimiten kuntoon.kaikki asennukset menee uusiksi!T:Intsu

    VastaaPoista
  3. Nättiä jälkeä. Ja se yksi lanka...se merkki kyllä näytti siltä, että sitä ei saisi pestä vedessä ollenkaan.

    VastaaPoista