maanantai 12. marraskuuta 2007

Hyvää tekevät lapaset - Goodwilling Mittens

Kun kerran lupasin Lapaskuussa neuloa yhdet tumput Venäjälle, niin päätin ottaa ne viikonlopun urakaksi - viimeiseen postituspäiväänhän on enää viikko.


We have a MittenKAL here in Finland during November, and this includes also a charity project. Because we have to post the charity mittens within a week, I decided to make them during the weekend.

Yksinkertaiset lapasethan eivät ole lämpimät, kun tuuli puskee läpi. Niinpä neuloin alkeellista kirjoneuletta, auttaa tuo salmiakkikuvio ainakin sen että tumput ovat tavallaan kaksinkertaiset.

Mittens are not warm if it's windy weather. That is why I made coloured knitting, this simple motif makes the mittens double.

Lankana Nalle, oikeasti kirkkaan- ja farkunsininen eikä harmaa
Puikot 3 mm bambut
Muuta: näistä tuli vähän isot, peukku kun jäi korkealle niin purin valmiiden lapasten kärjet ja neuloin vielä yhden mallikerran

Yarn Novita Nalle (bright and jeans blue, not gray!!)
Needles
3 mm bamboos
Else: These became a little large, I set the thumb too high so I had to add a motif more

Toivottavasti nämä lämmittävät jonkun sodassa poikansa menettäneen äidin käsiä ja sydäntä!

Hope this will make somebody's hands and heart warm!

Muuta valmista saattekin sitten vielä odottaa. Kesken on MacPalmikkoneule ja Kepler-neuleen innostama neulehame. Ja edes minä en neulo palmikoita nopeasti!

But now you have to wait to see more finished projects. I'm working with MacPalmikkoneule cardigan and a skirt inspired by Kepler. And even I cannot knit cables quickly!

3 kommenttia:

  1. Tosi kivat lapaset! Ja kiitos vaan ittellesi seurasta! Mutta mitä eikö sitä takkia vieläkään ole blogissa,vaikka oli koko yö aikaa...D
    T.Intsu

    VastaaPoista