maanantai 24. syyskuuta 2007

Lankaa tarjolla

Mikä on vielä neuleen saumojen ompeluakin pahempaa? Huivin pingottaminen. Ja mikä vielä sitäkin pahempaa? Lahjahuivin pingottaminen. Hikimärkänä ja naama punaisena täällä istun saatuani lahja-Shettiksen lähestulkoon suorana pingottumaan. Ark.

Sitten kaupallisia tiedotteita. Nämä langat kaipaavat uutta kotia - mieluiten vaihtaisin ne lankoihin, mutta ostokin käy. Älkää kysykö miksen muistanut tarjota näitä virallisessa Lankavaihdossa! :)

Siis 3 x 50 grammaa (180 metriä) Mandarin Petitiä, 100 % puuvillaa. Väri 2506 (hyvin-kirkkaan-keltainen). Vanhemmalla etiketillä varustettu on värierää 5158, kaksi muuta värierää 6974. Minun silmääni ei eroa näy, mutta valmiista neuleesta en mene takuuseen. Vaihdan nämä joko kimpassa tai yksitellen, miten sovitaan.


Vyyhti Teeteen Kamenaa, 100 % kampavilla, 100 grammaa (470 metriä), tex 105x2, Nm 9,5/2, puikot 2-2,5. Väri 203. Tämä on siis samaa lankaa, josta tein itselleni Shettiksen. Ei tullut käytettyä molempia vyyhtejä...


Kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä sähköpostilla tai jättää kommentin tähän postaukseen!

3 kommenttia:

 1. mulla ei ees oo oikeen tiloja missä pingotella..sikskin on varmaan jäänyt pingotettavat jutut tekemättä..ja sitä hankaluutta muutenkin kyllä vierastan..

  VastaaPoista
 2. Se Dropsin alpaca tosiaankin menee märkänä aika letruksi, joten isossa huivissa varmaan onkin mitattavaa, että sen saa hyvin kuivumaan. Itse huivin neulominen taitaa olla se helpoin ja kivoin vaihe.
  Mulla tuli pakollinen tauko, kun pitisaddit on Vuorelmalta loppu (sain tänään postia asiakaspalvelusta)ja mä kun ajattelin saavani ne nopeasti ja edullisesti melkein paluupostissa.

  VastaaPoista
 3. Tuo kameena lanka kiinnostaisi..mihin haluaisit vaihtaa??
  Entäs mandariinit?

  VastaaPoista