tiistai 25. syyskuuta 2007

Sukkaemon lapsilla ei ole kenkiä... eiku...

Tämä Sukkasato ei minun kohdaltani alkanut monestakaan syystä niin kuin kuvittelin. Mutta toisaalta, itsehän olen julistanut sitä, ettei tässä ole mitään vaatimuksia eikä kilpailua... :)

Tässä vihdoin vähän jotakin valmista esillä. Kahdet Fritids-tossut, ensimmäiset menevät ystävälle joka palaa työhönsä Pietariin ja toiset kiitoksena. Kortitkin yrittävät olla näkyvissä.Huopasydämiä ostin kesällä pussillisen Wanhan Markin myymälästä.


Kirjonnan tein luonnonvalkoisella Nallella. Kun en nättiä jälkeä olisi kuitenkaan osannut :) niin tein tahallani tuollaisia retrokukkasia.

Tossujen malli on Rustoopuorista saatu, tosin olen ruvennut jättämään mielestäni epäkäytännöllisen "kaulukset" pois ja aloitan neulomisen kavennetulla silmukkamäärällä. Ylempiin tossuihin kului Fritidsiä noin 180 grammaa (ovat isompaa kokoa) ja alempiin noin 150 grammaa 5,5 mm puikoilla.

Venäjän-sukistakin toinen kappale on valmis ja pari aloitettu, lisäksi yksi tossupari odottaa pyykkikonekeikkaa, niin että eiköhän se tästä...

6 kommenttia:

 1. tosi kauniit tossut molemmat parit mullakin on noita huopasydämiä, helsingin messuilta ostin. vielä en oo keksinyt mihin käyttäsin, mutta koristeeksi johonkin varmasti päätyvät. :)

  VastaaPoista
 2. Punaisissa tossuissa on sitä jotakin ;)
  En minäkään saa mitään uutta sukkajuttua (ajattelin kokeilla neulomista niillä pitkillä pyöröpuikoilla), mutta mun illat menee pakosta puutarhassa pimeään asti, eikä sen jälkeen enää jaksa mitään uutta ottaa käsittelyyn. Oon tyytyväinen, jos saan jonkun Melli laukun lauantaina mukaani.

  VastaaPoista
 3. Ihanat tossut!!!
  En ole tänä iltana ehtinyt katella lankoja mutta heti kun aika riittää....
  Jos joku kaipailee vaihtoa ennemmin niin siitä vaan. Muuten katson kyllä ihan pian mitä löytyy.
  Huomenna taas pitkä työpäivä :(

  VastaaPoista
 4. Lämpöisiä ja kauniita tossuja olet tehnyt.- Kävin sivupalkkisi napin ohjaamana Venäjän hyljättyjen lasten sivuilla.Koskettavia elämäntarinoita jo niillä pienillä.Nappasin napin mukaani ja liityin tukijoukkoihin.

  VastaaPoista
 5. Ihania tossuja! Kerrassaan suloisia!

  VastaaPoista