lauantai 22. syyskuuta 2007

En mä kyllä yhtään tiedä mitä iloa tästä on,

mutta kun muutkin niin miksen minä...

Found you!
  • You signed up on Today
  • You are #34989 on the list.
  • 18531 people are ahead of you in line.
  • 5 people are behind you in line.
  • 46% of the list has been invited so far
Eli menin ilmoittautumaan Ravelryyn. Ans' kattoo ny....

Tänään olen erinäisistä syistä ollut hieman harmissani ja kaivannut lohtulankaa. Jo kauan olen himoinnut itselleni Noron Silk Gardenia, joten tein virtuaalisen kierroksen Brittien kautta Jenkkeihin sen perässä. Oi, niin paljon ihania lankakauppoja!

Olin jo tekemässä Noro- ja Debbie Bliss -tilausta puoli-ilmaiseksi Little Knitsistä, kunnes selvisi, että postikulut kilosta lankaa olisivat olleet hieman alle 30 euroa. Siis haloo, tuohon ei pysty edes Suomen Itella - eli ilmeisesti tämä firma on niitä, jotka käyttävät postin sijasta kuljetuspalveluja. Neulotuksituleminen ja Kikattavat kanat puolestaan haluavat lisätä loppusummaan sen ihme veronsa. Ja eBayn värivalikoima ei ilahduttanut.

Loppujen lopuksi totesinkin, ettei kannata mennä merta edemmäs kalaan. Lankakauppa.comista lähtee pikku K:lle villatakillisen verran silkkiluxurya, heti alkuviikosta. Sai maksaa saman tien pois eikä visalasku itketä sitten ensi kuussa. Hinta oli kalliimpi kuin ameriikanraitilla mutta postikulut vastaavasti vajaat 6 euroa.

Ehkä sitä on lapsellinen kun iloitsee siitä että saa pian hypistellä 45 % silkkiä, 45 % mohairia ja
10 % villaa sisältävää, pehmoisesti väriään vaihtavaa lankaa, mutta minä olen mielelläni lapsellinen! :)

Kuva on täältä, josta tarkemmin näkee muutenkin mitä tilasin.

2 kommenttia:

  1. Kyllä Itella pystyy: lähetin ystävälleni USAan maksikirjeen, jossa oli CD-levy ja kirja, paino vähän yli ½ kg. Postimaksu lentopostina oli 21,60! Aika kallista, sanoisin.

    VastaaPoista