maanantai 11. kesäkuuta 2007

Ulla on tullut

Suuri osa teistä varmaan jo tietääkin, että uusi Ulla on hartaasti odotettuna ilmestynyt! :) Mutta mainostanpa vielä täällä.

Ihan hirmuisen mieluisia ohjeita en löytänyt. Toisaalta usein selaan neulelehdet tympääntyneenä läpi, sitten palaan niihin myöhemmin ja löydän kuitenkin kivaa. Tuo Neiti Kesäheinä -pusero on sellainen, jota tekisi mieli kokeilla. Huivit ovat söpöjä mutta kun niitä niin vähän käytän...

4 kommenttia:

 1. Toivottavasti et polttanut itseäsi kiputilaan asti. Mulla oli kyllä aurinkosuojaa korissa, mutta sinä et tainnut olla vielä paikalla, kun siitä informoin. Oli ihan kiva päivä.

  VastaaPoista
 2. Olisi mullakin sitä suojaa ollut... Vartavasten kuljetin pullon Samin luo... Mutta jotenkin hölmösti kuvittelin etten tarvitse. Tyhmä mikä tyhmä! :) Eilen piti ottaa särkylääke jotta uni tuli ja nyt kutisee, mutta eikö se tästä.

  VastaaPoista
 3. en minäkään löytänyt mitään "iik-pakko-tehdä"-juttua uudesta ullasta. mutta sen kyllä arvasinkin, kun aika usein kevät/kesänumerot on ainakin mulle just sellaisia. enempi sitten taas syksyllä löytyy kiinnostavia malleja.

  VastaaPoista
 4. Kutina on yleensä hyvä merkki. Tai siis sen merkki, että iho alkaa uusia ja ihan kunnolla. En tiedä, päteekö se sinuun, mutta minulla ainakin pätee joskus, ja kosteusvoide auttaa siihenkin. Ja kun iho alkaa kuoriutua, se lähtee sellaisina ihmeen liuskoina. Minua ihan pelotti, kun ensi kerran kyseiseen ilmiöön törmäsin, mutta pian tajusin, ettei se ole vaarallista.

  VastaaPoista