lauantai 9. kesäkuuta 2007

Kovin Ihanaa Palloilua

Kiitos kaikille onnitteluista ja myötätunnosta! Kiitos Blogistanian, kalenteri on nyt paremmissa käsissä...

Elämäni ensimmäinen KIP on myös takana. Kiitos kaikille mukavasta seurasta! Keskimäärin viitisentoista meitä oli paikkeilla, minä tosin vain pari keskimmäistä tuntia. Mutta oli kivaa! Joskin olisi ehkä kannattanut ottaa kesä todesta ja levittää aurinkorasvaa. Kotiin tultua huomasin, että olin käräyttänyt dekolteeni, käsivarteni ja reiteni (eläköön minihameet).
Kuvissa näkyy käsityöliike Fionan uusi omistaja Sanna, joka juuri arpoo meille lankoja. (Ja huomatkaa kassini etualalla. :)

Joka ilmaisarpa voitti! Minä sain pastellisävyisen paketin, jossa kaksi kerää Samos Lollipopia, kerä valkoista Madilia (70 % puhdasta uutta villaa ja 30 % kasmiria) sekä kerä Grignasco Fripiä (62 % dralonia, 37 % villaa ja 1 % PL = polyesteriä?). Eipä noista taida kyllä aurinkoisessa kuvassa selvää saada... Kiitos Sanna!


Rahaakin Fionassa kulutin. Ostin langat tilaustyöhön ja lisäksi kaksi kerää keltaista Novita Butterflyta. Kaksi kerää sinistä hamusin vappuna vitosella Ompelurasian alesta ja aivan ihastuin. En kestä tekokuituja (noista Samos Lollipopeistakin pitää kehittää jotakin muuta kuin toppi, kun niissä on puolet akryylia) paitsi viskoosia. Ja sitähän Butterflyssa on: langasta tulee kivan ilmavaa ja laskeutuvaa neuletta.

Niistä sinisistä syntyi männäviikolla Modan 3/2007 ohjeella 25 toppi. Ohjeessahan pitäisi käyttää ohuempaa lankaa ja 2,5-3 mm puikkoja, mutta neuloin Butterflyn vyötteen mukaisilla 3,5 mm puikoilla ja koossa XS (topinhan on tarkoitus olla tiukka).

T0pista tuli tosi kiva, joskin käsien aukkoja täytyy pienentää. Unohdin ohjeen kotiin kun olin vanhempien luona ja pääsin juuri kainalokavennuksiin asti, ja tietysti tein liian isot aukot. Mutta muuten tykkään sekä valmiista topista että mallineuleesta - se on helppo oppia ulkoa.Kaksi yrmyä kuvaa parvekkeella... Alemmassa näkyy tuo mallineule kivasti.

9 kommenttia:

 1. Kiitos, Kaisa kivasta ja nopeasta postauksesta! Emme lopuksi meinanneet maltaa lähteä kotiinkaan.
  Meillä oli kyllä puhetta aurinkovoiteistakin, harmi, kun poltit itseäsi.
  Viskoosi on tekokuitu, mutta raaka-aineiltaan puhdas luonnontuote, googletin, koska luulin tietäväni sen puukuiduksi.

  VastaaPoista
 2. Hyvältä näyttää toppi, omani odottaa vielä puikoille pääsyä!

  VastaaPoista
 3. Nätti toppi!
  Olipa teillä hyvät ja runsaat palkinnot Kippailussa! Meilläkin oli arvontaa, mutta minua ei tällä kertaa onni suosinut.

  VastaaPoista
 4. teillähän oli siellä oikein piknikki! :) vautsi mitä palkintojakin. :)

  VastaaPoista
 5. kaunis on tuo mallikuvio, ja aurinkoa näköjään riitti teilläkin kippaamassa.

  VastaaPoista
 6. Ooh,oisinpa minäkin päässyt mukaan! No toisena kesänä sitten ..! Kyllä on nätti toi sun toppi ja sä olet tosi nopee neuloja,kun aina sulla on jotain uutta tehtynä.

  VastaaPoista
 7. Mahdottoman tehokas neuloja olet! Mukava lukea muiden kivoista Kippailuista. Minulta jäi eilen väliin, ehkä ensi vuonna sitten menen?!

  VastaaPoista
 8. Oi voi voi! Tiedän miltä tuntuu kärähtää pahasti. Se ei ole kivaa! Kosteusvoiteen laitto helpottaa ainakin vähän. Hieno kassi yhä, ja hieno on neulekin.

  VastaaPoista