tiistai 19. kesäkuuta 2007

Tuotteistaminen on paha sana...

...ainakin joidenkin mielestä. Mutta kun kotiseutuyhdistys on rutiköyhä, niin jostakin ne pennoset on koottava.

Suomeksi sanottuna olen jatkanut riehumista museokaupan saralla.

Aiemmin esittelemäni paukahrospötit ovat nyt saaneet jatkoa. Tällä kertaa siis turvauduin printteriin, ohueen konekirjoituspaperiin ja rehelliseen decoupage-tekniikkaan. Ainakin jälki on hiukan siistimpää kuin noissa käsin kirjoitetuissa, joista mietin jaksaisinko tehdä ne uusiksi tällä samalla systeemillä. Pohjamaalina akryylimaali, rasiat siis Tiimarista.

Klikkaamalla kuvan suuremmaksi saat jopa selvän teksteistä.

Sitten olen vihdoin päässyt testaamaan myös niitä kauan kaipaamiani kasseja. Eilen tulostin velipojan mustesuihkuprintterillä siirtokalvoja (minulla on vain lasertulostin, johon en uskaltanut inkjet-siirtokuvia laittaa) enkä malttanut olla silittämättä heti paikan päällä paria kuvaa paikalleen.

Valitettavasti hätäilemällä ei hyvä tule, joten "intendenttiin tuli reikiä ja pöyrööt repes", kuten vastasin Samin tekstiviestiin, jossa hän kysyi miten kassit onnistuivat. :) Mutta kyllä nämä kelpaavat pölyyntymään esittelykappaleina. Kassien takasivulle silitän vielä tekstit "Kotiseurun kannattaja" ja "Lapua-Seura ry".

"Ei se haittaa jos ihiminen on pöyröö, mutta s'on paha jos se on pualipöyröö."
(Kuva jokavuotisesta Pöyröjä museolla -tapahtumastamme muutaman vuoden takaa.)

"Joko sun sais viärä museohon?"
(Tämä on mainostoimisto iskän idea - isälläni on nimittäin nykyajan vouhotusta seuratessaan monesti tapana sanoa, että "mun saisi viärä museohon"... :)

Huomenna ehkä otan urakan ja silitän loput kuvat paikoilleen, tällä kertaa kaikessa rauhassa ja kovaa levyä vasten (liian pehmeä silityslauta aiheutti sen, että raudan höyryreiät näkyvät kuvassa).

Surullisenkuuluisaa kalenteriammekin painetaan vihdoin. Kiitos May!!!! Kyllä, lupaan etten ikinä enää... :)

Neulomuksissakin olen edistynyt, vaikka lauantaiyön valvominen onkin verottanut parin päivän olemista. Ehkä jotakin esiteltävää kohtapuoliin silläkin saralla... Uutta Modaa on ehditty moittia kovasti jo joissakin blogeissa, minä kiljahtelin ihastuksesta. Makuja on (onneksi!) niin monia...


4 kommenttia:

 1. Mun ainaki sais viärä museohon....aika usiasti ;-)

  VastaaPoista
 2. Komeita tuli kasseista.
  Minäkin olen ollut Jukolan viestissä töissä v. 1992, kun ne oli täällä. Nyt miehellä oli hiukka rankkaa, kun hän valvoi ja seurasi telkusta kisaa kuulemma neljään asti... Ja ne rippijuhlathan oli sitten sunnuntaina... Kiitos onnitteluista! Mutta oma seura sijoittui taas hienosti kolmanneksi, viime vuonna voittivat koko kisan.

  VastaaPoista
 3. no hyvä että ees jollekkin löytyi jotain mieluista modasta..noh, kohtahan tulee jo uus novitakin...

  VastaaPoista