keskiviikko 20. kesäkuuta 2007

Uusia ystäviä!

Uusi Salainen Neuleystävä -kierros alkaa elokuun alussa, hip hei! Joskin menee kuukauden verran päällekkäin Salaisen Kirjaystävän kanssa, niin ehkä sen kestämme... :)

Uusi blogi on avattu tänne (ainakaan eilen ei vielä ollut Blogilistalla, höh) ja ilmoittautua voi jo nyt. Minä ainakin aion taas olla mukana, mutta pitää miettiä rauhassa nuo lomakkeen kysymykset...

Tällä kertaa panostetaan siihen, ettei kukaan joutuisi pettymään. Siksi joka kuukauden paketille on viimeinen lähetyspäivä, ja ellei lähetysilmoitusta siihen mennessä emännälle ole tullut, hän muistuttaa. Näin kukaan ei joudu odottamaan turhaan kuukautta kauempaa (mikä sekin on pitkä aika).

Lopuksi suru-uutisia kasseista: onnistuin pilaamaan suurimman osan. Siirtokuvaohjeessa neuvottiin, että silittämisen ja jäähdyttämisen jälkeen vedetään suojapaperi pois, laitetaan valkoinen paperi kuvan päälle ja painetaan kovasti kuumalla raudalla 10 sekuntia ylimääräisen musteen poistamiseksi. En tiedä painoinkin liian vähän aikaa (kun kuvan koko on A5, sitä on paha saada kerralla tavallisen kotitalousraudan alle!), mutta enimmäkseen kuva tarrasi kiinni paperiin ja repeytyi irti sen mukana. :( Snif.

Vaan lapualaanen ei periksi anna, uutta yritystä kehiin...

Edit-täti tuli kertomaan, että nyt on SNY:hyn ilmoittauduttu!

8 kommenttia:

 1. Kovasti houkuttaisi tuo SNY, pitää vielä mietiskellä.

  VastaaPoista
 2. meinaan kans uskaltautua mukaan...ekaa kertaa, joten täytynee oikein huolella paneutua siihen ilmottautumislomakkeeseen..

  VastaaPoista
 3. Olisiko ohjeessa pitänyt olla että talouspaperia tms pehmeää imukykyistä paperia, eikä esim. tavallista kopiopaperia?

  VastaaPoista
 4. Hih, nyt minäkin lähetin ilmoittautumisen!

  Sahrami, talouspaperia minäkin vähän epäilin mutta en uskaltanut kokeilla - tosin jälki ei olisi varmaan sen pahempaa ollut... :(

  VastaaPoista
 5. Hmm...
  Minä olen käyttänyt paljon tuota mustesuihkutulostimella ja silityksellä sujuvaa systeemiä. rn ole koskaan silittänyt/painanut sitä paperin läpi. Olen antanut suojapaperin ottamisen jälkeen olla hetken ja silittänyt sitten rauhallisesti muutaman minuutin ajan kuvaa sideharson läpi.

  On kestänyt pyykit ja käytöt. HP:n paperia on tainnut olla.

  Yritähän uudestaan ;)

  Minäkin mietin SNY:hyn ilmoittautumista

  VastaaPoista
 6. Harmillista, kun kuvat eivät onnistuneet odotetusti. Jospa seuraavat kerrat tuovat toivotun tuloksen.

  Minuakin kovasti kiinnostaisi tuo SNY.

  Hyvää juhannusta!

  VastaaPoista
 7. Voi ei! Surullista, että kassit epäonnistuivat. Kalenteri sentään onnistui, jos luin aiemman viestisi oikein.

  VastaaPoista