sunnuntai 4. maaliskuuta 2007

Pikainen poncho ja toivekuva

Tällaisen pikkuponchon pyöräytin yhtenä iltana - itse asiassa tätä tein miettiessäni, olenko vielä mukana Lankahamstereissa vai en. :) Ohje on syksyn Novitasta, tosin minulla ei ollut Teddy Galaxia ja muutenkin taisin tehdä silmukat hölmösti, mutta kun tähän kulutti kaksi kerää "tavallista" Teddyä niin lämmin tuli lyhyydestä huolimatta:

(Neiti Pupu kuvittelee olevansa ylväs guru tuo ponco päällään...)

Sitten SeijaP:n toivomuksesta Kaisan pää hahtuvamyssyssä. :)

Yhdellä säikeellä neulottuna myssystä tuli sopivan ohut ollakseen käyttökelpoinen lauhemmallakin, mutta silti tiivis ollakseen lämmin. On jo herättänyt ihastusta - "noihin sarviin mahtuu paljon ajatuksia", totesi joku!

4 kommenttia:

 1. Se on tosi ihana!
  Haa, tuon ponchonhan sitä voisikin virkata, mulla kun on turkoosia Teddyä. Rustikasta olen tuolla ohjeella virkannut ja Fiestasta, molemmat ovat maailmalla.

  VastaaPoista
 2. Tosi hyvännäköinen hattu!

  VastaaPoista
 3. Sinä todella pyöräytät lyhyessä ajassa noita neuleita.Osaat keskittyä ja olet nopea.Pehmoisen ja lämpöisen oloinen poncho.-Nappasin sivulleni uuden nappisi.

  VastaaPoista
 4. Kiitos, hattu on ollut jo kovassa käytössä mutta poncho on yhä pupun päällä... :) Jotenkin tuo hempeä väri ei yhtäkkiä enää miellytä, kaipaan kevääksi raikkaampia sävyjä.

  Famu, sanon itsekin että olen nopea neulomaan oikeaa - siksi nuo puseroni tahtovat olla sitä... ;) Vielä kun rohkaistuisin kokeilemaan palmikoita tms.

  VastaaPoista