perjantai 2. maaliskuuta 2007

Melkein loppuun asti!

Oho, yhtäkkiä huomasin, etten ollut laittanut ollenkaan tänne Kerälle viimeistä postaustani, jonka kirjoitin tiistaina tuonne meidän Ihmenelosten hamsteriblogiin... Eli näin kävi:

"27.2.07: Kaisa hyppää

Jo kolmas postaus tänään... mutta sitten viimeinen tässä hamsterikuussa!

Jätin äsken kahdessakin postauksessa Kristelin päätettäväksi, olenko rikkonut hamsterisääntöjä kun olen ilmaissut kiinnostukseni minulle tarjottua lankaa kohtaan (hih, huomaako että luen työkseni vanhoja pöytäkirjoja? :).

Nyt olen asiaa miettinyt itsekseni (virkkaamalla samalla ponchoa Teddystä, toim. huom.) ja päättänyt tehdä kunnia pohjalaiselle suoraselkäisyyden perinteelle. Eli jättäydyn pois kisasta, koska mielestäni olen kuitenkin lähestulkoon lankaa tilannut.

Vähän harmittaa että näin kävi ajattelemattomuuttani - jos olisin miettinyt sekunnin ja siirtänyt tarjoukseen vastaamisen torstaille, saisin jatkaa - ja viime metreillä, mutta toisaalta olen erittäin, erittäin tyytyväinen. Kyllä kannatti lähteä mukaan! Olen saanut kulutetuksi melkein 1,5 kg lankaa varastoistani, olohuoneen nurkka on siistiytynyt, monta suunnitteilla ollutta projektia on toteutunut, eivätkä marinoituvat langat mulkoile minua enää syyttävästi kun tungen varastoon lisää lankaa. Mielikuvitustakin olen oppinut käyttämään!

Aikaansaannoksestani olen tavattoman ylpeä siksikin, että tämä helmikuu on ollut tolkuttoman kiireinen. Vuosi sitten olisin nauranut, jos joku olisi kertonut että teen kaiken tämän ja vielä neulon ja virkkaan lähes 1,5 kg lankaa...

Emohamsteri Kristelille ja tämän poikueen kasvattiäiti Akalle lämpöinen kiitos vaivannäöstä ja hamsterikuun organisoinnista! Ensi vuonna taas, jooko?

Mutta nyt toivotan kaikille muille hamstereille tsemppiä viime rutistukseen ja vetäydyn takavasemmalle. Tuon hahtuvamyssyni toivon vielä pääsevän mukaan saldooni (vai lasketaanko sitä minulle enää tältä viikolta?) sillä neuloin sen loppuun eilen ja vain huovutus jäi tälle päivälle."

Arvatkaa meninkö sitten heti seuraavana päivänä (= lankahamsterikuun viimeinen päivä) jo kauppaan ostamaan lankaa... Mutta ostin hyvin järkevästi: 2 kerää Aino Ruskaa, jotta saan villapaidan valmiiksi (muuten olisi tullut liivi) ja kerä Nalle Coloria, jotta saan hameen valmiiksi. Kerä ompunvihreää Ainoa tuli siinä sivussa, kun sai kolme kahden hinnalla... ;) Ja maanantaina minun pitäisi saada viisi kerää kanervanväristä Rustikaa, jipii!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti