keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Yrittää edes näyttää fiksulta...

Olen ehdottomasti värien ystävä, jo yksistään siksi, että näin talvisaikaan olen kalpea kuin kalkkilaivan kapteeni. Joskus tulee kuitenkin tilanteita, jolloin pitäisi "edes näyttää fiksulta", ja kaipaan silloin ylleni jotakin hillitympää.

Kun joskus talvella marketti kaupitteli Novitan Impivaara-lankaa varsin sulovileenimäiseen hintaan, ostin lastin mielessäni tietty Novitan tunika. Minähän neuloin sen "stressitunikana" muutama vuosi sitten kirkkaanvihreänä, mutta nyt tuntui kivalta tehdä tällainen eiminkäänvärinen, johon voi sitten halutessaan yhdistää värejä..


 Malli: Novita syksy 2009 / 37
Lanka: Impivaara, noin 550 g kokoon XS
Puikot: 4,5 mm

Impivaara on muovisempaa kuin seiskaveikka, mutta joskus kukkarolla vain on painavampi mielipide asioista kuin mielihaluilla. Eikä tuo pahalta yhden päivän käytön perusteella tunnu.
13 kommenttia:

 1. Harmaa on kyllä fiksu valinta kun sen kans käy niin moni väri :) Kaunis tunika ja käy sinulle hyvin.

  VastaaPoista
 2. Tutunnäköinen tunikamalli, minullakin taisi olla samanmoinen päälläni viime viikolla, mutta turkoosi. :) Harmaa on minusta ihan hyvä väri, parempi vaihtoehto kuin musta. :) Mullahan ei ole muuta mustaa kuin huumori, ja jos tarvitsen joskus jotain "asiallista" päälleni (harvoin kyllä sellaisia tilaisuuksia tulee, voin olla huoletta ihan asiaton), niin valitsen (tumman)harmaan. Esim. ns. parempi takkini ja jakkupukuni ovat tummanharmaat (jakkupukua käytetty tasan kerran).

  VastaaPoista
 3. Tämä on kyllä ihana tunika, ja oikein käyttökelpoinen väri. Onnea hienosta työstä!

  Minä olen tehnyt saman tunikan sellaisena farkkusinisenä seiskaveikasta muutama vuosi sitten. Se vaan on nykyään vähän liian iso, joten olen myös ajatellut tehdä uuden joskus, ja vähän ohuemmasta langasta, esim. Nallesta.

  VastaaPoista
 4. Tosi hieno! Sopii sinulle ja on todella monikäyttöinen.
  Hilkka

  VastaaPoista
 5. Mukava malli. Täytyykin tutkia, olisiko valmiiksi tarpeeksi suuri koko. Yleensä epäonnistun mallien suurentamisessa. Nallea taitaa olla kotonakin tarpeeksi paljon.

  VastaaPoista
 6. Todella hienon näköinen tunika. Sopii sinulle oikein hyvin. Uskaltaisikohan sitä tehdä itselleenkin?

  Heidi

  VastaaPoista
 7. Hyvin istuu ja sopii sinulle. Olet tainnut itsekin kutistua jonkin verran kun koko on tuo XS. Onnittelut siitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, jonkin verran olen saanut painoa pois, mutta kyllä tuo XS johtuu vain Novitan suurista kokomitoituksista. :)

   Poista
 8. Piti vähän aikaa kahtoa kunnes hoksasin, että täähän on sama tunika jonka oon ite joskus teheny mohairista (jota inhoan). Sinun tunikastasi tuli kaunis, taisit laittaa palamikoita enemmän ku ohojeessa oli. Hyvin soppii tuohon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuo on ihan ohjeen mukaan tehty. Mutta pienimmässä koossa taitaa palmikoiden väli olla kapeampi ja näyttää kuin olisi enemmän raitoja?

   Poista
 9. Oi, pidän tästä suuresti. Hienosti kirjoitettu.:)

  VastaaPoista