tiistai 29. joulukuuta 2009

Vuosi vaihtuu arpoen

Kuten täällä Kerällä vallinneesta hiljaisuudesta olette varmaan päätelleet, en ole juuri jaksanut tehdä käsitöitä. Sukkalankapussi kulki Taysiin ja sieltä Jalasjärven terveyskeskukseen ja sieltä kotiin avaamattomana. Kotiin tultuanikaan en ole tarttunut neuleisiin. (Sen sijaan pukinpussista lähipiiri löysi neulelahjoja, "kiitos" syksyn pitkän sairasloman ja niiden 21 sukkaparin... :P)


Taustalla lienee se, että tämän kammottavan syksyn jälkeen olen aika lailla lopussa nyt, kun jännitys on lauennut ja leikkaus on tehty. Väsy olen ihan fyysisesti, tälläkin hetkellä makaan sohvalla selälläni ja naputan mahan päällä olevaa läppäriä... :) Toki voimakkaalla lääkityksellä ja kahden sauvan varassa liikkumisellakin on oma rasittava vaikutuksensa. Sairasloma jatkuu näillä näkymin tammikuun lopulle, mutta nyt edes olen paranemassa!

Koska tämän vuoden aikana tuskin saan enää mitään valmiiksi - yksikään keskeneräisistä töistä ei houkuta, vaikka muuten neulominen kiinnostaa ajatuksen tasolla jo pikkuisen - julkaisen tässä perinteisen "kulutuslistani" päättyvältä vuodelta:

 • 1 hihatin 80 g
 • 1 kauluri 100 g
 • 1 kori 125 g
 • 1 lelu 70 g
 • 1 mekko 500 g
 • 1 miesten pusero 900 g
 • 1 pitsineule 375 g
 • 1 vauvansukat 60 g
 • 10 huivia 1059 g
 • 12 tiskirättiä 500 g
 • 2 jakkua 412 g
 • 2 polvisukat 180 g
 • 23 sukat 1680 g
 • 3 lapaset 155 g
 • 3 pantaa 60 g
 • 3 vauvannuttua 225 g
 • 4 kesäpuseroa 1625 g
 • 4 tunikaa 1 605 g
 • 5 kassia 1100 g
 • 8 neuletakkia 5485 g
 • 9 päähinettä 1045 g
 • Yhteensä 18 186 g
Painot ovat summittaisia, sillä kaikkea en ole jaksanut punnita, ja jotain pientä saattaa tuosta puuttuakin. Hämmästyin kuitenkin, kun vertasin kulutusta viimevuotiseen - viitisen kiloa enemmän! Huh huh. Mutta syynä lienevät alkuvuoden paksusta langasta tehdyt neuletakit, jotka valmistuivat nopeasti ja kuluttivat lankaa.

Koska toivon, että jaksaisin pian taas palailla sorvin puikkojen ääreen, järjestän vuodenvaihteen kunniaksi arvonnan uusista ideoista.

Jos haluat osallistua arvontaan, jätä tähän postaukseen kommentti, jossa kerrot, mitä minun pitäisi mielestäsi ehdottomasti neuloa vuoden 2010 aikana. Aikaa on loppiaiseen eli 6.1.10 asti. Voittajalle lupaan jotakin pientä hauskaa omista varastoistani. :)

Ja kaikille teille onnellista, hyvää, siunattua uutta vuotta!

75 kommenttia:

 1. Oletpa ollut ahkera. Nyt en keksi mitään sinulle ehdottaa, kun olen vähän jäänyt näistä uutuuksista jälkeen. itse en ole saanut aikoihin mitään aikaiseksi.

  Mutta joku Ullan "mummojutuista"...

  VastaaPoista
 2. Olethan ollut ahkera. Voisit kokeilla neuloa pitsisen pöytäliinan tai kauniin bontson. Hyvää ja Siunattua uutta vuotta 2010 ja toipumisia.

  VastaaPoista
 3. Sä oot niin mahottomasti neulonut, etten keksi mitään uutta muuta kuin HAIHATINta sulla ei varmasti vielä ole (http://katjunkannoilla.blogspot.com/2009/12/mika-nimeksi-tekeleelle.html)

  Terveyttä!

  VastaaPoista
 4. Ihan huikea lista, mutta säärystimiä et tainnut tälle vuodelle tehdä, joten sellaiset ensi vuonna. Hyvää toipumisaikaa!

  VastaaPoista
 5. Neuloppa ohut ihana pitsihuivi hääpäivän iltaa varten, torjuu hyvin itikoita. Hyvää uutta vuotta sinullekin t. Lea P

  VastaaPoista
 6. Eikös ennen vanhaan kudottu sulhassukat vai anopilleko ne piti tehdä tai siis appiukolle? Siinä voisi olla sopivaa askartelua kylmien talvipäivien iloksi. Tuo morsiushuiviehdotus on myös hyvä.

  VastaaPoista
 7. Minäkin aioin ehdottaa huivia hääpäivää varten, mutta sitä olikin jo ehdotettu. Hääpuku on sen verran työläs, että sitä en viitsi ehdottaa. Yksi kaverini kutoi itselleen hääpuvun, ja häät järjestettiin sinä vuonna, kun puku valmistui. Muutama vuosi saatiin häitä odottaa :-)

  Ehdotan kevään vihreää huivia ihqu-langasta, jonka kutominen on nautinto ja josta saat voimia tervehtymiseen.

  Oikein mukavaa uutta vuotta!

  VastaaPoista
 8. Jotain häihin liittyvää minäkin mietin, mutta jospa aloittaisit jo vaikkapa ristiäismekon :D tulee se sekin aika vielä ja olisi sitten valmiina

  VastaaPoista
 9. Aivan huikea tuo sinun lista!! Minulla taitaa olla puolet tuosta määrästä neulottuna ;) Nyt olisi to-do-listalla tunika, langat pitää metsästää... Lucca fino voisi olla hyvä vaihtoehto... Mutta siitä sinun kilpailusta... Olsin ehdottanut neulottua pitsiliinaa, mutta huomasinkin että sitä on jo ehdotettu. Toinen vaihtoehto olisi villahuopa?! Neulottu eri tekniikoilla (palmikkoa, resoria, jne. jne) sopivan kokoisia paloja? Hyvää uutta vuotta sinullekin!!

  VastaaPoista
 10. Olen ajatellut äidilleni neuloa kauniin pitsihuivin hillityssä värissä kirkkohuiviksi. Teepä sinäkin kirkossakäyntiä varten erityinen huivi.

  VastaaPoista
 11. Voi hurja kuinka paljon olet aikaan saanut!
  Toivoisin sinun neulovan jotain sellaista joka lämmittää mieltäsi. Ihanasta langasta joka hellii sormiasi, väristä jossa silmäsi lepäävät. Mallilla jota on ilo tehdä ja mikä valmiina antaa sinulle voimia ja iloa-aina kun sen näät/sitä käytät.. Siis mitä vain ;)

  VastaaPoista
 12. öö.. sulla on tosi paljon erilaisia töitä valmistunut, ja käsittämättömän paljon olet saanut lankaa kulutettua! Mulle tuli mieleen ensimmäisenä säärystimet, niitä ei sulla tainnut listassa olla, ehkä johonkin ikkunaan salusiini/kappa/sivuverhot? tai miksei kaitaliina/pöytäliina pöydälle? torkkupeitto? Yritin miettiä sellaisia joita et ehken ole tehnyt kuluneen vuoden aikana, sukkia nyt ei ole koskaan liikaa mutta uskallan epäillä että yli 20 paria neuloneena raja kyllästymiseen saattaa olla lähellä...(voiko sukan neulomiseen koskaan kyllästyä?)(lisäksi noi kaikki ehdotukset taitaa löytyä minulta joko A to do-listalta tai B keskeneräisenä... ;))

  VastaaPoista
 13. Hei nyt ensimmäistä kertaa:) Miten olisi jokin virkkaus vaihteeksi, minusta se on niin mukavaa vaihtelua ja värejen kanssa leikkiminen saa mielen iloiseksi!
  Paramemista sohvalta, sinne sohvalle:)

  VastaaPoista
 14. Ihanaa on ollut seurata (vihdoin) leikkaukseen pääsyä ja toipumista. Kyllä saatkin nyt olla väsynyt ja huilata rauhassa, oli tuo semmoinen rääkki henkisesti ja fyysisesti. Voimia!
  Huumorimielellä uskallan ehdottaa neulottavaksi ydinnaulaa! Tai ehkä neulot jonkin vaatteen, jossa on "naula mukana" jossain muodossa muistuttamassa selviytymisestäsi. Vai olisiko naulasukat kirurgille... No niin, nyt mun mielikuvitus taas lähti lentoon, paras painua saunaan...
  Hyvää vointia ja vuodenvaihdetta!

  VastaaPoista
 15. Onpas siinun puikot sauhunneet tänä vuonna, kun on noin pitkä lista valmistuneita! :)

  Minäkin ehdotan kuten joku muukin tuolla edellä, että tekisit jonkun herkänkauniin pitsihuivin hääillaksi hartioillesi.

  Siunattua onnellista uutta vuotta!

  VastaaPoista
 16. Kyllä oli tosiaan pitkä lista valmistuneita neuleita, ja ihanaa kuulla että olet paranemaan päin.

  Mulle tuli ensimmäiseksi mieleen että villahousut ;) Kaikkia muuta olet tänä vuonna tehnyt monin kappalein :) Olis mukavat lämmittämässä hameen alla.

  VastaaPoista
 17. Ensinnäkin toivotan leppoisaa toipumisaikaa. Ensimmäset pari kolme viikkoa taitavat eniten ottaa voimille, lonkkaleikkauksesta toipumista sivustaseuranneena voinen todeta.

  Muistan pätkän lorusta jossa kerrotaan mitä morsiammelta pitää kapioistaan löytyä ... sukkia saveittain ... Entisajan morsiammen vaatimuksia sinun ei varmaankaan olisi vaikea täyttää, kun katsoo tämän vuoden sukka saldoasi.

  Kovin omaperäistä neuleideaa ei tässä vaiheessa enään voine esittää, mutta ensimmäisenä minunkin mieleeni nousi ajatus hääpäivän asusteesta eli huivista. Koskapa tuota on jo kovinkin kannatettu, niin esitän hieman omaperäisemmän ajatuksen eli sukkanauhan. Taitaapa Ullasta sellainenkin löytyä inspiraation lähteeksi.

  Ehkäpä jokin kiva omatekoinen kiitos lahja kaikille heille jotka teitä pyyteettömästi avustavat häidenne järjestelyissä tulevaisuudessa voisi myös ispiroida takaisin langan pariin.

  VastaaPoista
 18. Ha haa...
  Minäpä tiedän. Se asia mistä löysin blogisi aikoinaan oli roseepitsi laite. Nyt ensi vuonna tee ainakin yksi tai useampi roseepitsi huivi tai poncho.

  Muuten sinulle tahdon toivoittaa oikein ihanaa joulun aikaa ja siunattua alkavaa vuotta 2010. Toivottavasti molemmat säästyisimme ilman sairaalareissuja.

  VastaaPoista
 19. Huissi määrä neuleita. Tänä vuonna ensimmäisen kerran olen tekeleeni kirjannut ylös ja päätynyt vain 4,5 kiloon.
  Ensi vuodelle työlistallasi voisi olla kynsikkäät:)
  Pikaista toipumista ja hyvää uutta vuotta.

  VastaaPoista
 20. Ihan ehdottomasti sinun pitää neuloa hyvin ohuet pitsiseet villahousut - siltä varalta, että hääpäivänä Suomen kesä yllättää ja onkin +10 ja sadetta vihmoo. Ei pidä palella häissä!

  VastaaPoista
 21. No sinulta puuttuu naulansuojaimet niille uusille nauloillesi. En tiedä, millaiset nämä suojaimet olisivat, mutta villahousun ja säärystimen välimuotoa lähellä varmaankin ;o)

  Iloista neulevuotta sinulle ja pikaista toipumista. Minullakin on menossa arvonta, tulehan vastavuoroisesti osallistumaan siihen.

  VastaaPoista
 22. Bibtje sukat ja pinaatti tunika, ne ovat mielestäni molemmat tosi nättejä :)

  VastaaPoista
 23. Sukkanauhaa minäkin olisin ehdottanut mutta senkin joku ehti sanoa ensin :)
  Uskomaton tuo langankulutuksesi, minä olen saanut neulottua koko vuoden aikana reilut 6kg.
  Hyvää uuutta vuotta sinulle myös ja toipumisia!

  VastaaPoista
 24. Hyvää ja terveellistä tulevaa vuotta sinulle!
  En ehdota mitään ehdottomasti neulottavaa,neulo fiiliksen mukaan:)

  VastaaPoista
 25. Oikein turvallista toipumista Sinulle! Olet valtavan ahkera käsityöläinen ja siksi vierailen usein blogissasi. Hyvät ideat syntyvät katsellessa toisten aikaansaannoksia.
  Hyvää vuotta 2010 Sinulle ja perheellesi!:)
  t: Ritva

  VastaaPoista
 26. Tuo sun lista meinas tainnuttaa mut.. Tosi paljon olet saanut aikaan. Jotain pitsihuivia minäkin aattelin (aika moni muukin oli näemmmä ollu häähuivin kannalla..)

  Hyvää uutta vuotta ja nopeaa paranemista!

  VastaaPoista
 27. Ensinnäkin pikaista paranemista operaatiosta! Heti tuli mieleeni, että tarvitset ehdotamasti oikein ohuesta ja mukavan tuntuisesta langasta pienen pienen pitsiliinan hääpäivää varten. Eli sellaisen liinan, joka kulkee pussukassa mukana ja sillä voi mm. liikutuksen kyyneleitä kuivata.
  Hyvää tulevaa vuotta!
  THS

  VastaaPoista
 28. Paranemista ja siihen tarvitset nyt lepoa ja rakkaasi hellyyttä. Valtaisa tuo neulevuotesi, aika alkuvaiheesta olen neuleuraasi seurannut ja olet tosiaan kehittynyt vauhdilla.
  Et ole tainnut vielä oppia keskeneräisiä keräämään, minulla on sellainen mielikuva, että teet aina valmiiksi, siksi ehdotan sinua aloittamaan hitaasti etenevän projektin jolla ei ole kiire, vaikka torkkupeiton niistä langoista ja langanlopuista, joista ei voi tehdä mitään muuta. Dominomallinen neule käy kivasti peittoon, olikohan se Novitan lehdessä.
  Siunausta tulevaan vuoteen, enkeleitä askeleittesi turvaksi.
  Tilasin kirjastosta yhden nuortenkirjasi cd:n Pikkumatamille kuunneltavaksi, ja toki kuuntelen sen itsekin.

  VastaaPoista
 29. Nukkekotia ei (ymmärrettävästä syystä) ole vähään aikaan blogissasi näkynyt. Kun jaksat lähteä mökkeilemään, voisiko sinne neuloa jotain pienen pientä.

  VastaaPoista
 30. Ihailen listaasi.
  Tässä on jo ehdotettu erilaisia juttuja häihin liittyen. Joku oli neulonut sukat kaikille vieraille, mutta ehdotan jotain pienempää. Tuttava virkkasi hääkarkeille ja -riisille pussukat. Jotain neulottua...

  VastaaPoista
 31. Virkkaa tai neulo ensi vuoden joulukuuseen palloja, täytteeksi sopii säästetyt päätellyt langanpätkät (sukkasadosta jääneet ja muut laitoin neulatyynysiilin täytteeksi). Sopivia pieniä välitöitä käsityöbläähhin estämiseksi ja hyvä kohde käyttää langanjämät ja päättelylangat. Lisäksi olisi uniikki joulukuusi ja sopivasti asujaansa kuvaava.

  VastaaPoista
 32. Valtava neulomusten lista sinulla!
  Ensi vuodelle ehdottaisin torkkupeiton tekemistä.
  Hyvää Uutta Vuotta!
  t. Meku

  VastaaPoista
 33. Häävalmisteluja tietenkin! Katsoppa Ravelrystä "Bridal" - sieltä löytyy korsetista, pesulapuista (his + hers) angorasukkanauhaan (jos kuitenkin on viileää ;O) ja kaikenlaisiin hörhelyksiin.
  Toivottelen sinulle ja Samillesi oikein onnekasta ensi vuotta!
  Lena

  VastaaPoista
 34. Hei kaisa, olimpa yllättynyt kaikkeen mitä olit tehnyt, paljon ja hienoja, olen tässä lueskellut, että olet menossa naimisiin, onnea ja siunausta ensi vuoteen. Minä ehdottaisin, että teet itsellesi morsiammen kassin vai nyssykän, sen ehtii hyvin tehdä ja jää arvokkaana muistona tulevaan aikaan, terv. Hellevi

  VastaaPoista
 35. Mä ehdotan jotain ihqlangasta tehtyä ja nopeasti valmistumaa - onnistumisen tunne innostaa neulomaan lisää ;)

  VastaaPoista
 36. Ihan mahdottoman paljon olet saanut aikaiseksi -minulla menisi 3-4 vuotta tuohon määrään!

  Miehelle oli tehty yksi neulepusero/takki. Jos tekisit joko villapuseron tai -takin.

  VastaaPoista
 37. Ensiksi mieleeni tuli kesäinen pitsihuivi häihin, mutta sitä olikin jo ehditty ehdottaa. Entäpä pieni neulottu pussukka häihin?
  Glimsin sivuilla muistin nähneeni ridikyylejä.

  http://www.espoonkaupunginmuseo.fi/sivu.asp?path=91147;91166;91167;92064

  Tai vaihtoehtoisesti voisit neuloa vaikka vauvanpeiton. Sitä ei muistaakseni kukaan ollut vielä ehdottanut.

  VastaaPoista
 38. Aivan mieletön tuo sinun valmistuneiden määrä.
  Ajattelin ehdottaa häitä ajatellen huivia ja sukkanauhaa,mutta täällä oli mua nopeampia..
  Oikein hyvää toipumisaikaa sinulle:)

  VastaaPoista
 39. Moi Kaisa! Onnellista Uutta vuotta tulin toivottamaan, siispä; Hyvin Onnellista Uutta Vuotta sinulle!

  Kysyit ideoita neulontaan. Mulle tuli ihan ekkana mieleen, että tottakai neulot sulhollesi jotain oikein komiaa häälahjaksi tai hääpäiväksi. Se voisi siis olla esim. silinterihattu tahi Nummisuutarin Esko-tyyppiset komiat kansallispuvun sukat! JOs ei näitä, niin vähintäänkin neulottu solmio taikka solmuke pitää Samilla olla, riippuen tietysti hääasujenne tyylistä :).

  (Yleensä mä en keksi mitään kunnollisia ehdotuksia näihin blogikyselyihin, mutta tämä ehdotus nousi ällistyttävän kirkkaana mieleeni heti, kun olin kysymyksen lukenut)

  Lämpimin terveisin, Helmis

  VastaaPoista
 40. Hääjuhlaa ajattelin minäkin ja ehdotan neulottua sormustyynyä.

  Onnea ja siunausta tulevaan vuoteen teille molemmille!

  VastaaPoista
 41. jos vaikka Samille tekisit jotain , liivi, slipari?

  VastaaPoista
 42. Melko kunnioitusta herättävä langankulutus, wau!
  Sinä olet jo neulonut niin paljon kaikkea ja ihanaa, mutta samoin kuin varmasti moni muukin, niin tuli mieleen ehdottaa jotakin unelmankevyttä, ihanaa ja silkkistä häähuivia seuraavana työn alle.

  Voimia sinulle paranemisprosessiin, ja oikein hyvää ja onnellista tulevaa vuotta!

  VastaaPoista
 43. Paljon olet kuluttanut! HUI! Kuten muutama muukin, olen myös sitä mieltä, että kunnon neulojalla täytyy olla häissään jotain itse neulottua. Siis sukkanauhaa, häähuivia, pitsisukkia tai hääpukua sitten tekemään :)

  VastaaPoista
 44. Villahousut! En jaksanut lukea, mitä muut ovat ehdottaneet, mutta itse kannattaisin villahousuja. Tai voisithan sä neuloa vaikka hääkarkin korvikkeeksi jonkun kivan pienen jutun jokaiselle häävieraalle.

  VastaaPoista
 45. Wautsi, oletpa ollut TOOOO-SI ahkera langankuluttaja !
  Ehdottomasti sinun(kin) pitäisi koukuttua mummoneliöiden virkkaamiseen :)

  Pikaista toipumista, onnellista ja leppoisaa uutta vuotta 2010 sinulle blogiystävä !

  VastaaPoista
 46. Häähuivin ja/tai -pussukan kannalla olen minäkin. Oikein onnellista uutta vuotta ja pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 47. Vaikka niin moni on ehdottanut jo pitsihuivin neulomista, niin ehdotan minäkin. Otat jonkun ihanan pyöreän pöytäliinan mallin ja neulot vaan osan siitä, ettei tule ympyrää vaan vajaa.
  Tervehdyttävää Uutta Vuotta!

  VastaaPoista
 48. Osuit blogini veikkauskisassa lähimmäksi, joten tarvitsisin sinun osoitetietosi palkinnonjakoa varten. :) Pistähän mailia marska_77 at yahoo piste com

  Käsityörikasta vuotta 2010!

  VastaaPoista
 49. Se jokin, voisi olla pieni virkkaus-tai neuletyö. Pieni koriste, jota voisi käyttää hääpuvussa tai jonain muuna koristeena. Joku pieni ruusuke. Ja, kun innostut, niin niitähän tekisi useamman. Toinen vaihtoehto: Luonnonvalkoinen ohuenohut huivi morsiamen hartioita lämmittämään viilenevänä iltana. Pikaista paranemista.

  VastaaPoista
 50. Tämän vuoden listassa ei ollut naisten neulepuseroa, joten se olisi ehdotukseni. Hyvää uutta vuotta!

  VastaaPoista
 51. Joko olet neulonut Baktus-huivin? Jos et niin se sinun täytyy ehdottomasti tehdä. Itselläni se on juuri työn alla ja ei varmaan jää viimeiseksi baktukseksi.

  VastaaPoista
 52. Näin alkuvuodesta ehdotan, että neulot itsellesi villahousut. Ne lämmittävät hameen alla mukavasti talvellakin.

  VastaaPoista
 53. Hyvää loppuvuotta sinne Kaisalle ja pikaista paranemista.
  Neulevihjeenä annan sinulle linkin Strömsön sivuille. Itse tein huivin joka on helppo, nopea ja siihen saa vanhat langan loput (jos niitä on) käytettyä. Tässä sinulle linkki ole hyvä!
  http://svenska.yle.fi/matochfritid/hobbyartikel.php?id=2716

  VastaaPoista
 54. Minä ehdotan, että neulot ainakin yhden Apupupun. Ohje löytyy SPR:n sivuilta. Se on mukavan helppo ja vaivaton neuletyö, jota itse olen välillä tehnyt aina silloin, kun ei mitään muutakaan keksi... :)

  Hyvää tätä vuotta!

  VastaaPoista
 55. Hirmuisesti olet jo saanut hyviä ideoita. Mullakin tulee lähinnä mieleen, että luksuslangasta jotain luksusta esim. silkinpehmeä kauluri tai sormikkaan/lapaset. Tai villahousujen sijaan tuubi lämmittämään, olen omassa käytössä todennut hyväksi :)

  VastaaPoista
 56. Hui, miten paljon olet vuoden aikana neulonut!
  Pitäisi saada miehen villapaita valmiiksi. Vastahan olen sitä 2 vuotta neulonut silloin tällöin. Lankaakin sain puolisoni tuomaan Jyväskylän reissultaan tarjouksesta sillä varjolla, että neulon hänelle sitten jostain väristä paidan. Voi, minua!
  Pikaista tervehtymistä sinulle ja siunattua uutta vuotta!
  Tuija Blogiton

  VastaaPoista
 57. Kyllä sun pitäs neuloa Samille ehottomasti joku liivi tai slipoveri!!! Hyvää tätä alkanutta vuotta sulle. :)

  VastaaPoista
 58. Nonniin, siis SINUN "pitäisi neuloa". Saisinpa lähetettyä tuon neuletekeleeni sinulle ;D loppuun saatettavaksi! Miten olisi pehmolelu? Hiiri.
  Tuija Blogiton

  VastaaPoista
 59. Huivi kesän alttarikävelyä varten;)

  Kylläpä olet paljon valmista saanut.

  VastaaPoista
 60. Armorikasta alkanutta vuotta Sinulle Kaisa ja Samille.-Sitten kun jaksat tai kun puikot ja langat alkavat taas vetää puoleensa,teet varmasti jotain kullallesi.Pehmoiset,lämpöiset yösukat ovat minun toipilaalleni olleet kovasti mieleen.Ripaus rakkautta sekin!

  VastaaPoista
 61. En lukenut muiden ehdotuksia, mutta ainakaan et viime vuonna tehnyt itsellesi torkkupeittoa. Sitä minä ajattelin ehdottaa. Nyt olisi hyvä aika aloittaa, jos joudut vielä kovasti istumaan sohvalla, niin äkkiä torkkupeitto työn alle, sitä voi käyttää jo neulomisvaiheessakin, kun siitä tulee tarpeeksi iso ;)

  Paranemista!

  VastaaPoista
 62. Onnellista Uutta Vuotta!
  Rhdotan kesän juhlaa varten sukkanauhaa virkaten tai kutoen vartahilla sinisestä langasta. Olisi monta asiaa yhdessä. Toisaalta morsiamen kuuluu tehdä sulhaspaita. Voisit tehdä sen kutomalla.

  VastaaPoista
 63. Hyvää tätä vuotta! Näillä pakkasilla mulla tulee mieleen ehdottaa vain jotain pesukonehuovutettavaa neuletta. Olisko se tossut, pipo, rasat tai jotain muuta...?

  VastaaPoista
 64. Huh, mikä määrä neuleita, ja kommentteja.

  Jos nyt ehtisin, tekisin kaulurin. Sä olet tainnut yhden tehdäkin, mutta ainahan niitä tarttee...

  Tuolla pihalla ei nyt mikään villainen tosin tunnu olevan liikaa. Huh huh.

  Niin, hyvää uutta vuotta. Sinnikästä toipumista. Iloista ja onnellista, että olet nyt tuossa vaiheessa. Ison asian jälkeen väsymys on ihan normaali asia. :) (Lue: sinun kuuluukin olla väsynyt.)

  VastaaPoista
 65. Hyvää ja onnellista vuotta 2010 sulle ja Samille!

  Ehdotan neulottavaksi pirteän väriset, ohuet villalegginsit. Koska et niitä sukkahousuja välitä käyttää, niin tarvitset lämmikettä kuitenkin :)

  VastaaPoista
 66. Kun sukkanauhaa on jo muutama kerta ehdotettu, niin ehdotanpa parilapasia tai -sukkia.

  VastaaPoista
 67. Oho!:). Paljon on lankaa kulkenut sormiesi kautta:)

  Miten olisi häähuivi? Ja ei tuo sukkanauhakaan hassumpi idea ole;)

  Toipumisia! Hyvää Uutta Vuotta!

  VastaaPoista
 68. Kaisa, Lankapirtissä on meneillään sytomyssytempaus. Tosin siellä oleva malli on virkattu. Mutta sellaisen voi neuloakin oikein hyvin. Joten haastan sinut osallistumaan.

  VastaaPoista
 69. Nyt kun kerroit Samin kuumaverisyydestä, niin miten olisi verkkopaita Uuno Turhapuron tyyliin?

  VastaaPoista
 70. Mieletön määrä valmiita! Toisilta on tullut jo hyviä ehdotuksia, ja mulla on tunnetusti huono mielikuvitus tällaisissa asioissa, mutta itsekkäästi haluan mukaan arvontaan. Siispä ehdotan näin: muistelen, että se yks Veto-vyyhti odottaa vielä neulomista, olisko sen aika? ;)

  VastaaPoista
 71. Pitsiset villahosut oli ainakin hyvä idea:) Sitten ehkä jotain muuta häihin, jos huivi ei käy niin hihatin/bloero/öhm.. jotain:) Vautsi miten paljon olet tehnyt!

  VastaaPoista
 72. Hirmuinen määrä lankaa, onnittelut! Sinun pitää ehdottomasti neuloa tänä vuonna villahame jonka huovutat ennen käyttöönottoa (tästä minä ainakin haaveilen näillä pakkasilla ;)).
  Kiva että olet paranemassa!

  VastaaPoista
 73. Aivan huiman määrän olet vuoden aikana tikutellut!

  Ideoita on tullut tuossa edellä vaikka kuinka, mutta minäkin lähtisin sille linjalle, että mielihyväneuleet voisivat olla vuoden 2010 juttu. Siis sellaiset neuleet, joiden tekeminen tuottaa mielihyvää jo prosessin aikana, ei pelkästään valmiina tuotteena.

  Oikein hyvää uutta vuotta teille kummallekin ja pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 74. Onnea blogille! En lukenut yhtään edellisiä kommentteja, joten en tiedä, mitä on ehdotettu! Ensin ajattelin, että lelujen määrä on ihan liian vähäinen, joten lisää leluja, vaikka jouluaiheisia tai miksei pääsiäinen. Sitten huomasin, että listastasi puuttuvat kämmekkäät, joten ehdotan sellaisia. Palmikoilla.

  VastaaPoista