keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Elossa ollaan!


Pienoinen blogitauko on syntynyt ihan issekseen. En ole suinkaan ollut kirjallisissa töissä, kuten LeenaK toiveikkaana tuolla kommentoi :) vaan aika on vain kulunut työnteossa ja tähän kaupunkielämään totuttelussa. Lisäksi päällä on taas ollut lukemisinnostus, joka aina silloin tällöin iskee.

Neuleromaaniani tarjosin tuolloin maaliskuulla jatkokertomukseksi Suureen käsityölehteen, kun kerran Moda meni puihin. Viesti on lukukuittauksesta päätellen avattu, mutta tiedämmehän, että "tama kuittaus vahvistaa, etta viesti avattiin vastaanottajan tietokoneella. Se ei takaa, etta vastaanottaja luki tai ymmarsi viestin", kuten Thunderbird ystävällisesti tiedottaa. :) Ellei SK:sta ala pian jotakin kuulua, kysyn joltakin hyväntekeväisyysjärjestöltä, josko tekstini kelpaisi keräämään edes ilmaista rahaa.

Mutta en toki ole neulomista ihan hylännyt, todisteeksi teille kuva käsityökoristani. Ja jospa sitä huomenna viimein pääsisi Tikkuajiinkin - epäsäännölliset työaikani ja muuttoväsymys ovat estäneet edelliset kerrat.

9 kommenttia:

 1. Ai niin siinä kävi Modan kanssa. Oletko ajatellut naisjärjestöjen lehtiä, Kotia tai Marttoja?

  VastaaPoista
 2. Harmi, ettei Moda ymmärtänyt napata kiinni romaanistasi. Toivottavasti SK:sta lykästäisi!

  VastaaPoista
 3. Lykkyä sille kirjalle!
  Kiva, kun pääset Tikkuajiin!
  Minä menen Lappajärvelle, joten emme tapaa, harmi!

  VastaaPoista
 4. Oli mukava nähdä sinut pitkästä aikaa tikkuamassa Tikkuajissa :)

  VastaaPoista
 5. Hyvähän se on välillä muutakin tehdä kuin kirjoittaa, siis blogia tai kirjaa. Lukeminen vie mennessään, sitt ei paljoa muuta kerkii.

  VastaaPoista
 6. - No kai se muuttoruljanssi jotain veroa vaatii. Välillä pitää muistaa levätäkin, eiks niin :)?!
  Voipi sitten käydä niinkin, että pienen tauon jälkeen iskee entistäkin kovempi startitis - Nimim. kokemusta on ja juur laskin, että ns. aktiivisia neuleita on tällä hetkellä ainakin viisi :D. Ja lisää tekis mieli aloittaa, vaikka järkikin jo sanoo, että EI yhtään enempää!!

  - Kävisköhän joku naistenlehti?

  Hyvää viikonloppua :)!

  VastaaPoista
 7. Pellervo lehti voisi olla kiinnostunut jatkokertomuksesta, siinä joka lehdessä on myös useampia käsityöohjeita.

  Hauska tuo käsityökorisi - ihan yhtä täynnä kuin kaikki allekirjoittaneenkin käsityöpussit :D

  VastaaPoista
 8. Vielä tarkennan että nimenomaan Kodin Pellervo, ei Maatilan..
  http://www.pellervo.fi/kodinpellervo/kp3_11/kp3_11.htm

  VastaaPoista
 9. En ole vielä lukenut stooriasi. Toivottavasti luen sen Annan jatkokertomuksena, tai Me Naisista yms. Kesälläkin käy. Olisi vallan ihanaa kun voisi pikkurahalla ostaa sellaisen kätsyn pokkarin samalla kun käyn ruokakaupassa. Voi ja kun tulee pimeät myöhäissyksyn illat! Käsitöiden lomassa olisi kiva lukea...

  Keväinen tervehdys toiselta seinäjokiselta!
  Saila

  VastaaPoista