maanantai 7. maaliskuuta 2011

Lankuri Ullassa

Muutto onnellisesti takana! Kiitos kaikkien ihanien ihmisten, jo sunnuntai-iltana asunto alkoi muistuttaa kotia. Toki vielä on paljon järjestämistä ja pikkuisen purkamistakin, mutta täällä jo viihtyy.


Paitsi kodinhoitohuoneessa - siellä on vielä täysi kaaos. Ja juuri siitä huoneesta pitäisi tulla käsityötarvikkeideni säilytyspaikka... Tästä ja hirvittävästä väsymyksestä johtuen en ole jaksanut edes ajatella neulomista. Mutta ehkä taas joskus... Siinä välissä voitte käydä vaikka kurkkaamassa Lankurista kirjoittamaani artikkelia uusimmassa Ullassa.

6 kommenttia:

 1. Aurinkoista Naistenpäivää! Oletko katsonut Strömsö-ohjelmaa koskaan? Siinä oli ihana tyynynpäällisen virkkausohje. Sen tekee ihan nopsasti, välipalana, ja pinta on kiva.

  Onnea uuteen kotiin!
  T. Saila

  VastaaPoista
 2. Onnea uuteen kotiin!
  Lankakauppa onkin tosi lähellä ;-)

  VastaaPoista
 3. Onnea ja siunausta uuteen kotiinne! Lepäile tarpeeksi ja kerää uutta intoa niin järjestelyyn kuin käsitöihinkin. Kyllä se into sieltä vielä löytyy. ;)

  Ilahduin kovasti, kun huomasin juttusi Ullassa. Toivottavasti käyttäjät löytävät Lankuriin sankoin joukoin!

  Viihtykäähän Seinäjoella. Se on melkein lapsuudenkotikaupunkini. :)

  VastaaPoista
 4. Siunausta uuteen kotiin.Kyllä muutto aina virkistää,vaikka se juuri tapahtumahetkellä rankkaa onkin.- Kauniita neuleita olet tehnyt.

  VastaaPoista