maanantai 6. syyskuuta 2010

Koekäyttäjiä Lankurille! + EDIT

NYT ON TESTIKÄYTTÄJIÄ TARPEEKSI, KIITOS! Muistattehan, että Lankuri tulee testausvaiheen jälkeen veloituksetta julkiseen käyttöön, joten sitten pääsevät mukaan myös ne, jotka eivät nyt ehtineet testaamaan.

Olen tässä pitkin kevättä ja kesää kiusannut teitä kertomalla vähän jotakin uudesta lankakirjanpito-ohjelmasta, jota Sami on koodannut vuodenvaihteessa iskeneestä työttömyydestä lähtien. Lankurissa voi paitsi pitää keränsä ja kutimensa ja ohjeensa järjestyksessä, myös olla yhteydessä kavereihin ja käydä tarvittaessa kauppaakin. Kun lisäät Lankuriin omia lankojasi, ohjeitasi ja linkkejäsi, täydennät samalla yhteistä tietokantaa.Tähän asti vain minä olen ollut Lankurin testaaja - ja ankara sellainen, voi Sami-parkaa! Mutta nyt ollaan vihdoin siinä tilanteessa, että Lankuri tarvitsee myös muita koekäyttäjiä.


Jos haluat olla ensimmäisten joukossa kokeilemassa Lankuria, ilmoita sähköpostiosoitteesi joko tämän postauksen kommenteissa tai lähettämällä minulle meiliä osoitteeseen kaisantuumooksia ät gmail piste com (huomaathan kaksi o-kirjainta tuumooksia-sanassa!). Lähetän sinulle Lankurin kautta kutsun luoda tunnukset, jonka jälkeen olemmekin sitten kavereita Lankurissa.

Koekäyttäjiltä toivotaan rakentavaa kritiikkiä ja reipasta kokeilunhalua. :) Huom. graafisesta ulkoasusta ei vielä oteta vastaan edes rakentavaa kritiikkiä, se on vaiheessa - kunhan minäkin jään parin viikon päästä työttömäksi, alan pohtia sitä...

13 kommenttia:

 1. Täällä on kans yks testaajaehdokas!

  VastaaPoista
 2. Minäkin voisin toimia testikäyttäjänä!

  VastaaPoista
 3. Maikki, lähettäisitkö sen sähköpostiosoitteesi niin saisit kutsun? Kiitos! :) Seijalle ja Kaijalle kutsu jo lähti.

  VastaaPoista
 4. No hö, olinpas minä hölmö, Maikin osoitehan on sukkasatolistassa... :) Kutsu lähti!

  VastaaPoista
 5. Minäkin haluaisin koekäyttäjäksi ja ilmoittautuisin samalla Matti myöhäisenä mukaan sukkasatoon. Heinälato olisi kiva. maaki@netti.fi

  VastaaPoista
 6. minäkin voisin miekelläni testata, saisin jonnekki järkevään paikkaan laitettua ylös noi langat(inventaario inspistä odotellessa)

  ultsikultsi@hotmail.com

  VastaaPoista
 7. Täällä myös halukas koekäyttäjä!

  marska_77@yahoo.com

  VastaaPoista
 8. Haluu mukaan kans.
  leila.pohjolainen@suomi24.fi

  VastaaPoista
 9. Kaisa: ja minä olin hölmö kun en tajunnut sitä osoitetta laittaa. Mutta posti tuli perille ja rekisteröidyin juuri. Nyt onkin hyvä sauma tehdä lankainventaario :).

  VastaaPoista
 10. Minä voisin kokeilla,
  piatuononen at yahoo piste com

  VastaaPoista
 11. VOI, miten odotan ohjelman valmistumista!!!! Olen taatusti ensimmäisten käyttäjien joukossa!! Harmi, että tämän postauksen huomasin vasta nyt, täytyy kehittää vielä vähän kärsivällisyyttä... =)

  VastaaPoista