sunnuntai 14. helmikuuta 2010

Sytomyssyjä myös Seinäjoelle

Kiitos tänne Kerälle tulleista ystävänpäiväterveisistä! Aikomukseni oli laittaa omat toivotukseni edellisen postauksen loppuun, mutta unohdin...

Kukaan, joka on viime viikkojen aikana kiertänyt Blogistanian neuleblogeja, ei ole voinut välttyä Matleenan ja Seijasiskon loistavalta idealta virkata myssyjä sytostaattihoidoissa hiuksensa menettäneiden avuksi. Kampanja on levinnyt halki Suomen kuin kulovalkea, ja niinpä vain oma keräys on aloitettu täällä Etelä-Pohjanmaallakin Seinäjoen sairaalan hyväksi. Lisätietoja Seinäjoen seudun kampanjasta löytyy Mallin blogista, tässä postauksessa on lukuisia eri myssyvariaatioita ja tämä linkki vie erityiseen sytomyssykategoriaan. Käykää kurkkimassa!

Edit: Ja ohje virkattuun myssyynhän löytyy siis mm. Seijasiskon blogista, kun kelaatte tätä postausta alaspäin.

Minähän en osaa virkata (siis virkkaan ketjusilmukkaa ja pylvästä - mistään muista en tiedä mitään), joten jos olisin tajunnut ajoissa, olisi sytomyssyn teko ollut oiva haaste neuleolympialaisiin, jotka tällä kertaa jätän väliin. Malli tosin lohdutti, että näitä saa neuloakin... ;)

(Ja jos ihmettelette tämän postauksen asemointeja, se johtuu siitä, ettei Blogger pidä Operasta. Ja Opera puolestaan on ainoa selain, joka suostuu melkein toimimaan koneessani tällä hetkellä. Grr. ~ Edit: Korjasin työpaikan Firefoxilla, joka ei kaatuile... :) 

6 kommenttia:

 1. Hienosti tuo myssykampanja leviää. Minä en saanut virkkaamalla myssystä kelvollista, niinpä vaihdoin puikkoihin ja heti alkoi pipoja pukata. Ihana tuo rinsessatakki!Kelpaa siihen pakkaspäivinä kääriytyä.
  Hyvää viikonalkua!

  VastaaPoista
 2. Kokeile selaimeksi Google Chromea. Tykkään.

  VastaaPoista
 3. Villasukka, mulla oli Chrome aika kauan. Oli surkean hidas ja vaikea, esim. tulostuksen esikatselua ei ollut jne. Firefox oli aikaisemmin hyvä ja toimii mulla töissäkin, mutta kotikoneella kaatuu jatkuvasti. Ja Operaa ei kukaan halua tukea...

  VastaaPoista
 4. Mitä, Kaisa, luulet, olisko musta myssyntekijäksi?
  Ittekki syäpää sairastaneena ja siitä väähällä päässeenä haluaisin olla niiden sairaudessa mukana, jotka käyvät sen läpi pitemmän kaavan mukaan.
  Virkkaamiseen tarvittaas varmahan joku ohje. Tikkuamalla sen vois varmahan teherä aikalailla omasta päästäki...

  VastaaPoista
 5. Vaiskai, luulin että tuolla Mallin blogissa oli linkki siihen perusohjeeseen, mutten yhtäkkiä löytänytkään, joten lisäsin tekstiin.

  VastaaPoista
 6. Hassua - mulla Chrome ehdottomasti nopein selain mitä löytyy. Tulostuksen esikatselua en ole osannut kaivata, kun tulostan niin vähän yhtään mitään. Firefoxilla ei laattahiiren pyöritystoiminto (=oikea reuna) toimi. No, onneksi näitä on monta.

  VastaaPoista