tiistai 3. marraskuuta 2009

Maaninen sukanneulonta jatkuu...

Tämä on aivan hullua. En ole ollut ikinä mikään erityisen innokas sukanneuloja, vaan tehnyt perussukkaa ihan tarpeeseen - mutta nyt neulon kiiluvin silmin yhä uusia sukkapareja ja ohjeesta! Alan olla huolissani siitä, että ydinnaula on työntynyt reidestä jo aivoihin...

No, mutta koettakaa kestää näitä jatkuvia sukkajuttuja, vaikka Sukkasato on jo mennyt. ;)

Olen monta kertaa blogikuvia katsellessa surrut sitä, että jos lanka on raidoittuvaa tai ns. pätkärääkättyä, kivat sukkamallit hukkuvat siihen. Nyt olen löytänyt sellaisen mallin, joka ei huku.

Puikot: 2,5 mmLanka: Austermann Step, kulutus ehkä mahdollisesti jotain 80 g kokoon 37??
Muuta: Lahjaksi menevät. Onneksi kukaan ei huomaa kuvasta, että toisen sukan kärkikavennuksessa unohdin neuloa resoria, kun CSI oli liian jännä, en huomannut asiaa ennen kuin olin päätellyt langan tiiviisti ja vielä en ole jaksanut purkaa... :) Ovat muuten ensimmäiset sukat, joissa pyrin kohdistamaan raidoituksen - itse pidän kyllä kirjavia sukkia, mutta ajattelin kerrankin lahjan saajaa.

 
Lanka: Secretwoolilta Cherry Tree Hillin 100 % Superwash Merino, väri Monet, kulutus ehkä 70 g kokoon Kaisa (= jalan pituus 35 ja tiukka malli)
Muuta: Hauska tuo "läikittymättömyys"! 

Juu, kyllä jälkimmäisiä sukkia on molempiin jalkoihin - mutta halusin vähän piristää itseäni ja puin aamulla nämä uudet hauskat sukat jalkaan, enkä saanut hinattua tietokonepöydälle kuin toisen jalan. :p

Seuraavaksi ehkä sitten jotain ihan muuta!

5 kommenttia:

 1. Sukkaterapiaa odotuksen tuskaan. Kauniit Jalmarit!:) Tuo lanka sopii tuohon malliin tosi hyvin.
  Toivotaan nyt kuitenkin tuon ydinnaulan pysyvän tuolla alakropassa noista kaikista hienoista sukista huolimatta;)))

  Jaksamista!

  VastaaPoista
 2. Sama sukkavimma on täälläkin kylässä. Toivottavasti ei mene ohi sitten, kun on saanut aloitettua viisitoista paria ;o)

  VastaaPoista
 3. Miekään en nyt raatsisi heittää sukankudontaa, vaikka ilmoittauduin lapaskuuhunkin.

  Kaunis malli ja väri myös sukissasi. Tuota mallia pitää minunkin kokeilla.

  VastaaPoista
 4. Aivan ihanat nuo Stepistä tehdyt sukat, kauniisti sopii tuo sukkamalli tuolle langalle! :) Ei noissa toisissakaan vikaa ole, kivanoloiset nekin. :)

  VastaaPoista
 5. Ihanan väriä sukkia. Olen ajatellut samoin, että pätkävärjätyt hukkuvat malliin, mutta piääpä kokeilla. Ensin vähän lapastellaan.

  VastaaPoista