maanantai 2. marraskuuta 2009

Kiri-nuttu

Tämä vaatekappale oli jäädä lopullisesti "mökille" pingottumaan, kunnes klenkkasin viikolla sitä irrottelemaan.

Messujen jäljiltä hallussani oli epämääräinen määrä Silkkituonti Sorrin Chengiä (Tinttaralle kiitos, että sitä oli vähän enemmän kuin muuten olisi ollut ;). Kun en oikein tiennyt, mitä siitä olisi voinut tehdä, aloin neuloa uskollista ystävääni ylösalaisneuletta. Olin juuri saanut valmiiksi Kirin ja tykästynyt mallikertaan, joten sitä neuloin tähän nuttuunkin.Malli: Ylösalaisneuleen silmukkamäärät Ullasta, alaosassa Kiri-huivin kuviota
Lanka: Cheng Silkkituonti Sorrista, olisiko 200 g?? Joku voisi tietysti klenkata vaa'alle
Puikot: 4,5 mm
Muuta: Pikkunapit Polinkasta. Tämä on muuten taas sarjassamme "pölyävä lanka": vaikka käytin nutun koneessa villapesuohjelmalla, se nöyhtää hirvittävästi. Täytynee imuroida se aina ennen käyttöä... :p Lauantaisen Wilhola-näytelmäesityksen jälkeen ruskea mekko oli täynnä pinkkiä nukkaa.

Täällä odotellaan edelleen leikkauskutsua, neulotaan vimmatusti sukkia (vaikka Sukkasato sunnuntaina päättyikin) ja kypsytään pystyyn. Kuten näkyy, kavaljeerini ovat sen verran mustasukkaiset, ettei ilman niitä kovin kauas lähdetä. No, ei auta, täytyy olla kiitollinen siitä, että apu on kuitenkin tulossa.

11 kommenttia:

 1. Ja taas on komia nuttu!!
  Nyt on käyty Tapiolla korttia vinguttamassa ;). Oli sitte mukavaa olla siellä. Kiitos vielä ajo- ohjeista ja helppo oli löytää perille anopin tuntemuksella.Tein äsken postauksen koko reissusta, joten sieltä näet mitä ostin ja missä kävin.

  VastaaPoista
 2. Kaunis "nuttu"! Mallineule sopii oikein hyvin tuohon.
  Voimia ja jaksamista odotteluun!

  VastaaPoista
 3. Minustakin kaunis, sopii tuo pitsineule tosi hyvin.

  VastaaPoista
 4. Niinpä. Täällä minäkin kypsyn, mutta meillä tulevat lapset kotiin viimeistään klo 15.30 ja minä olen paranemaan päin, uskallan lähteä ja pääsen liikkeelle täältä mökistä.

  Nuttu on kaunis. Jaksamista sinulle ja oikeesti jos haluat niin voisin tulla sinua katsomaan, jos sinut Tampereella leikataan. Minulle se on vaan tunnin matka.

  VastaaPoista
 5. Voi Kaisa sinua. Sinusta puhelen taivaan Isälle,että saisit pian avun!

  VastaaPoista
 6. Voimia sulle Kaisa, oon ajatellut sua tänäänkin. sen minkä pystyt niin nauti neulomisesta. hienon neuleen olet taas saanut aikaan, olet sinä aika tyttö :D

  VastaaPoista
 7. Kiva neule siitä langasta syntyikin! Tuo pitsikuvio sopii hyvin :)
  Taidan kyllä jättää omani tuonnemmaksi, jos pölisi sinunkin mielestä kovasti..jos vaikka kesällä parvekkeella sitten :)
  Turhan pitkäksi on tuo avun saaminen sulle venynyt, toivotaan että pian pääset! Voimia kovasti!

  VastaaPoista
 8. Voi miten ihana neule, upea!
  Ja tuo väri sopii sinulle kuin nenä päähän :)
  Toivottavasti pääset noista seuralaisistasi eroon mahdollisimman pian (kun mulla oli vastaavat, niin mies antoi nimen "Theodor Käppi", ykkönen ja kakkonen)... ;)
  Voimia!

  VastaaPoista