perjantai 30. lokakuuta 2009

Sukat ja sanat

Tämänvuotisen Sukkasadon viimeinen pari taisi valmistua tänään. Yksi pari on puikoilla, mutta epäilen ehtiikö se valmiiksi ennen huomisiltaa, kun pyhäinpäivä kuluu muutenkin Wilhola-näytelmää katsoessa. Olen tosi iloinen, että pääsen edes yhteen esitykseen, kun ehdin jo ajatella olevani sairaalassa näytösten ajan.

Nämäkin sukat menevät lahjaksi ja nämäkin sukat ovat Petäjät.


Malli: Petäjä-sukat Ullasta
Lanka: Katia Olé Socks Piikkopirrasta, noin 90 g kokoon 42
Puikot: 3 mm
Muuta: Ensi kosketukseni Katian lankoihin - ja tykkään, ehdottomasti! Oikein miellyttävää neulottavaa, paitsi että tähän aikaan vuodesta neulojan pitäisi ihan itse ymmärtää jättää nämä tummat sukkalangat odottamaan valoisampia päiviä... :) Onneksi on edes uudet, vahvemmat piilolinssit!

Me-lehden, Novitan ja Baktuksen tiimoilta olemme Villa Lankalan kanssa keskustelleet. Seurauksena syntyi adressi, jonka löydätte täältä. 1.12. mennessä jätetyt allekirjoitukset ovat mukana tulostetussa versiossa, joka toimitetaan Novitalle.

Adressi ei ole missään tapauksessa suunnattu Novitaa vastaan, päinvastoin. Haluaisimme niin mielellämme tukea kotimaista firmaa, ja juuri siksi ehdotamme muutamien perustavaa laatua olevien seikkojen korjaamista kyseisen firman toiminnassa.

Allekirjoitus ei siis suinkaan sido mihinkään Novitan vastaiseen boikottiin, vaan ainoastaan osoittaa, miten tärkeänä me Novitaa pidämme - ja toivoisimme myös, että Novita pitäisi meitä. Levittäkää siis adressin osoitetta, jospa se jotakin vaikuttaisi.

Huomenna ehkä kuvaa pinkistä nutusta, vihdoin klenkkasin eilen "mökille" irrottamaan sen pingotuksesta. Mutta sitä ennen:  
hyvää ja rauhallista pyhäinpäivää teille kaikille, rakkaat ihmiset!

8 kommenttia:

 1. Rauhallista Pyhäinpäivää sinullekin!:)

  VastaaPoista
 2. Kävin äsken allekirjoittamassa. Hyvä, että jaksat olla aktiivinen.
  Hyvät pyhät ja jaksamista!

  VastaaPoista
 3. Hyvää ja rauhallista pyhäinpäivää teille! Ja kiitos ja iso hali sinulle!

  VastaaPoista
 4. Adressi oli ihan tayttä asiaa -siis alekirjoitin minäkin!

  Hyvää pyhäinpäivää!

  VastaaPoista
 5. Kävin allekirjoittamassa ja vien asiaa eteenpäin.

  Hyvää pyhäinpäivää myös teille molemmille!

  VastaaPoista
 6. Allekirjoitin, bloggasin ja vein FB:hen.
  On hyvä, kun jaksat hyvin! Närkästymisessä on voimaa!
  Hyvää Ensi-iltaa ja Pyhäinpäivää!

  VastaaPoista
 7. Moikka :). Kiitokset mahtavasta adressi-ideasta (käsittääkseni ainakin osin on siun ansiota). Ite vaan murisin yksinäni ja FB:ssä Novitan tekosia, adressi ei käyny mielessäkään. Kävin allekirjottamassa. Ja linkkasin sivuilleni.

  VastaaPoista
 8. Hei Kaisa!
  Kiitos sinulle että jaksat puuttua tähänkin asiaan - adressin kävin heti allekirjoittamassa, kun siitä luin!
  Kyllä närkästytti minuakin tuo baktus-juttu, ja vaikka tuosta voi vääntää mielipidettä suuntaan tai toiseen, niin on se kumma ettei iso firma älyä toimia edes "hyvän tavan mukaan". Vaan niin se on tainnut aika monelta bisneksentekijältä moinen unohtua :(

  VastaaPoista