lauantai 7. marraskuuta 2009

Kyllä te olette kilttejä...

...kun jaksatte yhä kommentoida tätä mun tehtailuani. :)

Kenellekään ei liene yllätys, mitä nyt esittelen, joten pitemmittä puheitta... Ovat muuten 9. ja 10. sukkapari, jotka sairasloman aikana olen neulonut. Tarttiskohan mun jo päästä hoidattamaan koipeni??

 
Malli: Kristel Nybergin Sunday Swing Knittystä
Lanka: Cherry Tree Hillin Merinon jämät + ehkä Nallea tai jotain muuta ylijäämälankaa yht. varmaan noin 50 g minun kokooni 35
Puikot: 2,5 mm
Muuta: Hauska malli ja helppo! Juuri näitä pätkärääkätylle langalle suunniteltuja ohjeita kaipaan.

 
Malli: Kiemura-sukat Ullasta muokattuina
Lanka: Sandnes Sisu 50 g kokoon 35 (olin ihan varma, että Sami joutuu hakemaan alakerran kaupasta mulle toisen kerän, mutta eipä vain!)
Puikot: 3 mm
Muuta: Halusin testata muiden blogeissa ihailemieni CookieA:n sukkien innoittamana (huomatkaa, mainitsen idean lähteen! :), miten palmikko käyttäytyy jos jatkan sen kiertämistä vielä lavassakin. Oikein sievästi se käyttäytyy, tykkään!

6 kommenttia:

  1. Hienoja sukkia olet taas saanut aikaan! Eihän kivoihin sukkiin koskaan kyllästy. Mulla oli sukkabuumi alkusyksystä, nyt on taas jäänyt vähemmälle.

    VastaaPoista
  2. Onpa taas ihania sukkia! :) Eikö ole hyvä, ettei sinun tarvitse sitten sairaalassa käyttää niitä onnettomia sairaalan sukkia (jotka ei pysy kenenkään jalassa), vaan voit laittaa ihanat villasukat jalkaasi ja vaihtaa niitä vaikka kerran tunnissa. ;) Minusta ainakin sairaalassaollessa on aina ollut parasta, kun on hoksannut ottaa omat sukat mukaan. :) Esikoisen synnyttyä sain yhdelle kätilölle hymyn naamalle, kun hän tuli minua tutkimaan ja peittoa kohottaessaan törmäsi minun Nalle Puh -sukkiini. :D

    VastaaPoista
  3. Ooho mikä määrä sukkia. Ei tuu aika liian pitkäksi jos pätkii sen.... tai sitten tulee. Mutta toivotaan että asiat alkaa rullaamaan ja pääset operatsiooniin mahdollisimman pian. Zemppiä.

    VastaaPoista