keskiviikko 11. marraskuuta 2009

"Käpälälaudassa" edelleen...Tanja kyseli joku aika sitten osoitettani, ja tänään sain yllätyspaketin. Kyllä, sukkalankaa ja suklaata kuluu tässä huushollissa! ISO kiitos sinulle!! Ja tuo "käpälälauta" oli muuten hyvin hoksattu, sitä juuri täällä ollaan. Tuli hyvä mieli kun muistetaan!

Jalkavaiva täytti neljä viikkoa, enkä vieläkään tiedä leikkauspäivää. Viidennettoista saikunaikaiset sukat puikoilla.

4 kommenttia:

 1. Pitää varmaan kohta tuoda sulle sukkalankaa! Tuolla vauhdilla omat varastosi loppuvat. Ei vaiskaa, hyvähän se on, että jaksaa edes kutoa odotellessa. Mahtaako tämä pandemia lykätä vähän kaikkea? Toivotaan että pääsisit jo kohta toipumaan.

  VastaaPoista
 2. Lääkärin mukaan pandemia voisi olla mun onni, koska nyt siirretään ei-kiireellisiä leikkauksia ja jää enemmän tilaa meille kiireellisille... Mutta eipä se siltäkään ihan tunnu.

  VastaaPoista
 3. Näköjään kiire on aika suhteellinen käsite. Tosin samaan tulokseen olen tullut muutamaankin kertaan tk:n odotushuoneessa istuessani, vaikka omat vaivani ovat olleet ziljoona kertaa mitättömämpiä. - Semmoinenkin psalminkohta osui tälle päivälle kuin että Herra suojelee niitä jotka häntä rakastavat.

  VastaaPoista
 4. Voi Kaisa, sä olet aivan hullu!! xD Mä olen kade. Miten ihmeessä sä saat tehtyä noin ihania sukkia ja neuleita, kun olet kipeänä??

  Nyt kyllä nostan olematonta hattuani :) Tosin, me pohojalaasnaiset ollaan kyllä sitkiää sorttia, eikös vain?

  Tsemppiä leikkauksen odotteluun!

  VastaaPoista