tiistai 6. lokakuuta 2009

Lisää messumuistoja

Elämä taitaa sittenkin voittaa. Eilen jaksoin tyhjentää matkalaukusta kaappiin neuleet, jotka olivat esillä osastolla, ja tänään (3 h kampaajasession jälkeen - mutta nyt mulla on uusi pää!) innostuin testaamaan messuilta ostamiani helmiä.

Kuvassa ylhäällä savisydämet, jotka vain pujotin korvakorukoukkuihin, kun niissä oli renksut valmiina. Keskellä olevat helmet ostin - öö - Helmimeren pöydästä? Saattoi olla joku muukin. Rannekorun helmet ovat ihan Halpa-Hallin leluosastolta, mutta joustavan pujotusnauhan ostin messuilta.

Ostin sieltä muuten valmiinkin puisen rannekorun - joka värjäsi ranteen heti sinipunaiseksi, ja jonka "helmet" tuntuvat nyt sisäpuolelta kummallisen karkeilta. Ihmeen huonoa laatua, tosin myyjäherrakin oli aika töykeä. Vetelin korun sisäpintaan decoupage-lakkaa ja toistan käsittelyn varmuuden vuoksi vielä ulkopintaankin.

 

Tämä huivi - anteeksi hävyttömän huono kuva - ei ole itsetekemä. Sain sen muun ohella tuliaisiksi Tiinalta, joka oli meillä pari yötä messujen aikaan. Kiitos vielä kerran!

Valmiita neuleita olisi parikin kuvattavana, jospa tästä messuhuumasta vähitellen toipuisi...

1 kommentti:

  1. Kaisa,Sinä puuhanainen apujoukkoinesi ansaitsette kiitokset kauneimmat.Oli kuin olisin ollut mukana messuilla,kun eilen katselin,luin ja kuuntelin Neulebloggaajan ABC-blogia.Samoin Suomen Kuvalehden kirjoitus oli hyvä.- Kiitos tähän astisesta "yhteisestä hyvästä".

    VastaaPoista