maanantai 11. toukokuuta 2009

Lahjapusuri

Hei... psst... minä täällä! Vieläkö muistatte? :)

Valmiiden neulomusten määrä on romahtanut, kuten näkyy. Vaikka meillä ei ole edes puutarhaa, jota syyttää... No, on näitä toisaalta muutama jemmassa. Ja juhlapuku edistyy hitaasti mutta varmasti. Vaikka sen tarvitsee verhota vain nämä kuuluisat 142 senttiäni, ja vaikka se on vain sileää eli nopeaa neuletta, niin pitää siihen muutama silmukka tikuta...

Nyt kuitenkin jotakin valmista.

Äitienpäivää vietettiin eilen, onnea vielä kaikille äideille ja äidillisille! Me kävimme jo lauantaina tervehtimässä äitiäni Lapualla ja veimme hänelle vihdoin muun ohella unisukat, joiden matka pakettiin on kestänyt. Ensin oli tarkoitus antaa ne jouluksi, mutta tuli muuta - sitten synttäriksi, mutta tuli muuta - no, jospa äitienpäivänä lämmittäisivät! 

Samin äidille puolestaan neuloin tämän vanhan tutun Melissa LaBarren Leaf T-shirtin, vähän vain hihaa lisäilin. Kattaa äitienpäivä- ja syntymäpäivälahjuuden ja vielä kiitämme samalla Tallinnan-tuomisista (ei lankaa tällä kertaa :).

Ja ilokseni saaja sekä piti lahjasta että sujahti sen sisään täydellisesti:

Malli: Melissa LaBarren Leaf T-Shirt
Lanka: Novita Bambu, n. 325 g
Puikot: 3,5 mm KnitPicks
Muuta: Ilokseni höyrytys piti sekä helman että kauluksen rullautumisen kurissa. Hartaasti toivon, ettei venähdä muodottomaksi eikä ala pahemmin vetää kieroon.

Nyt on töissä menossa sellainen katastrofivaihe, että tikkuan tosiaan vain tuota ainaoikeaani hermolepona. Jotakin pientä on vielä varastossa näytettäväksi, mutta muuten on turha odotella tammikuista neljä-puseroa-kuukaudessa-tahtia. :) Iloista kevättä siitä huolimatta!

7 kommenttia:

 1. Kylläpä anoppia on nyt lahjottu! kaunis on pusero ja näyttää hyvin istuvan saajan päällä.

  VastaaPoista
 2. Äidit ja anoppi lahjottu ihanilla itsetehdyillä lahjoilla:-)
  Ei aina jaksa niin aktiivisesti neuloa. Itselläni tahti on pusero-kuukaudessa-ehkä;-)

  Ihania kevätpäiviä!

  VastaaPoista
 3. Kiva pusero! Ja ihan mukava huomata että Kaisan neulekone aina välillä vähän edes hidastuu. :)

  VastaaPoista
 4. Kaunis pusero. On sulla kyllä ollut päätä huimaava tahti!

  VastaaPoista
 5. Hieno pusero, sopii täydellisesti saajalleen! Kivat nuo laput, varsinkin kun tekee lahjaksi, jää tekijästä muisto tuonkin muodossa.

  VastaaPoista
 6. tosi kaunis puseron malli, onkohan sitä suomennettuna missään?

  VastaaPoista
 7. Kaunis pusero!
  Kiitos matkatoivotuksista!

  VastaaPoista